Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freydis

DLACZEGO DRŻA MI RECE?

Polecane posty

Nie pije w ogole alkoholu,od czasu do czasu zapale papierosa, ale to rzadko. Mimo to dlonie drza mi jak niedopitemu menelowi albo jak choremu na parkinsona...zwrocono mi dzis na to uwage, zastanowilam sie...i nie wiem, o co kaman>???skad to drzenie?

Gość jestes na pewno LEW
1) nerwy (stres) 2) nerwy (układ nerwowy - kręgosłup) 3) brak odpowiednich witamin i minerałów

Gość Wiesiek 24
starość?

Gość jerycho12345
Ja szam chciałbym to wiedzieć. Jestem 41 latkiem, to chyba nie starość ;-) i drża mi ręce od roku. Jest jakaś mądra odpowiedź na te objawy. Pozdrawiam wszystkich Jerycho.

hmmm, mam niecale 23 lata, wiec pewnie nie starosc ...nerwy?coz, no raczej:P...ale nie sadzilam, ze to az tak dziala?nerwica?mooooze...a jakie procz tego sa jej objawy? brak mikroelementow? fakt, uboga, scisla dieta bardzo.... a o co chodzi z tymi nerwami kregoslupa?

Gość mam krzywy kregosłup
i od tegomi dretwiala lewa strona kiedys, dopoki nie doprowadziłam się do stanu używalności

Nerwica- mozesz np hiperwyntylowac, przez co z kolei mdlejesz, czujezs, jakby ci na plucach lezalo conajmniej 100 kg. Ciezko sie oddycha.

Jaki obciach- wyluzuj sie po prostu, do tego mozna sie psychicznie zmusic- sila woli i takie tam. Wyciszaj sie czasem, wylaczaj komore, kompa i po prostu nie rob nic. Jak jestes non stop na pelnych obrotach, to sie nie dziw, ze organizm daje ci popalic. Pozdro

SERDECZNE dzieki, milego wieczorka Ci zycze..postaram sie wziac sobie twe rady do serca:)