Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesamowicie szczęśliwa

Rozmowy nocne przez skype-obcokrajowcy

Polecane posty

niesamowicie szczęśliwa Nie znam angielskiego a dzięki translatorowi google świetnie się dogadaliśmy Super mi się rozmawiało z tym człowiekiem z tak daleka. Jest ode mnie starszy o 8 lat, bardzo przystojny, mój typ urody Wiem, że jemu się też spodobałam. W zasadzie nie mam zamiaru nic więcej oprócz rozmów realizować, ale fajnie tak pogadać z kimkolwiek na świecie. Za to druga rozmowa mnie przeraziła. To był Egipcjanin. Rozmowa w sumie ciekawa, ale był strasznie zaborczy, rozkazywał mi, jak wyłączyłam kamerę to się wściekł, w końcu się odłączyłam, bo naprawdę się przestraszyłam Zapraszał mnie do siebie na kilka dni, chciał mi nawet zasponsowarować pobyt i to w ciągu godzinnej rozmowy To chyba typowe zachowanie. Turek też mnie zapraszał do swojego kraju, ale nie w taki sam sposób co ten Egipcjanin. Jakie wyznania są w Egipcie? To muzułmanie, czy kto? [26.12.2009] 13:42 [zgłoś do usunięcia] ssssasssssa wyznanie to nic innego jak nowe trendy w religii nazywa sie to TERRORYZM [26.12.2009] 13:44 [zgłoś do usunięcia] niesamowicie szczęśliwa no ten egipcjanin tak się dziwnie zachowywał. W sumie ma opis, że szuka osób z otwartym sercem , chce poznać normalnych ludzi, zależało mu na szczerości, napisałam mu, że nie interesuje mnie sex, ani w realu ani cyber, mimo to próbował mnie namówić na przyjazd do Aleksadrii [26.12.2009] 15:14 [zgłoś do usunięcia] uppppppppppppppppppp [26.12.2009] 15:17 [zgłoś do usunięcia] Carolyna ach, Ty naiwna musiałabyś być bardzo brzydka, żeby Cię nie zapraszali Turkowie i inne 'ciemne' typki serio, ja wcale nie żartuję...ale to sie jeszcze nauczysz I fall in love with the old times I never mention my own mind Let's fuck the world with all it's trend Thank god, it's all about to end... Czy ktoś mi to wyjaśni??????????