Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

Wiem co zrobie podczas bierzmowania, wywołam skandal!

Polecane posty

Gość metaluffa

przystąpie do niego potulnie, ale już podczas bierzmowania jak biskup stanie przede mną powiem mu "a więc tak wyglada ten bzdurny rytułał? W ogóle z czym do ludzi, to wszystkie msze to tez tak samo bzdurne rytuały!" i wyjde z kościoła! Tak trzeba postępować! Tak postepują odważne osoby!

Gość wgłębiamemmatt
ale co ci to da co tym osiagniesz?

Gość szczesliwa dziewka
Ale po co Ci to? Nie boisz sie ze Twoja babka dostanie udaru ze stresu?

Gość metaluffa
co mi to da? Bede sobą, a nie częścią szarego tłumu który idzie jak owieczki bez zastanowienia, a poza tym do odwaznych i niekonwencjonalnych osób świat należy :P

Gość metaluffa
a moja rodzina nie jest specjalnie wierzaca ale kazą mi iśc do bierzmowania bo w przyszłosci mój przysżły mąż może byc bardzo wierzący i chcieć ślubu koscielnego a ja nei będe mogła bez bierzmowania - takie pierdoły. A ja im wywine numer :P

Gość metaluffa
szkoda że bierzmowanie dopiero za 4 lata...póki co muszę dostać się do gimnazjum. znowu będę najbrzydsza z całej klasy... będę ukrywać brak piersi pod luźnymi bluzami rammsteina, a nikt sie nie dowie że na mp3 mam nagrane hity z eski i majkela :p przynajmniej się od nich wyróżniam, od tłumu super lasek...moimi przetłuszczonymi kudłami :D

Gość metaluffa
a moja rodzina nie jest specjalnie wierzaca ale kazą mi iśc do bierzmowania bo w przyszłosci mój przysżły mąż może byc bardzo wierzący i chcieć ślubu koscielnego a ja nie będe mogła bez bierzmowania - takie pierdoły. A ja im wywine numer :P

Gość metaluffa
a moja rodzina nie jest specjalnie wierzaca ale kazą mi iśc do bierzmowania bo w przyszłosci mój przysżły mąż może byc bardzo wierzący i chcieć ślubu koscielnego a ja nie będe mogła bez bierzmowania - takie pierdoły. A ja im wywine numer :P

Gość metaluffa
szkoda że bierzmowanie dopiero za 4 lata...póki co muszę dostać się do gimnazjum. znowu będę najbrzydsza z całej klasy... będę ukrywać brak piersi pod luźnymi bluzami rammsteina, a nikt sie nie dowie że na mp3 mam nagrane hity z eski i majkela :p przynajmniej się od nich wyróżniam, od tłumu super lasek...moimi przetłuszczonymi kudłami :D

dam Ci dobrą radę jak już zaczniesz wywolywać ten skandal - ---nie używaj a 2 zdaniach 2 razy slowa " rytuał " - to świadczy o ograniczonym słownictwie, co za tym idzie o braku wykształcenia a brak wykształcenia - że jesteś smarkata - a nie odważna :)

Gość metaluffa

Gość metaluffa
to o bierzmowaniu za 4 lata to podszyw. a ja na razie podałam ogólny zarys co zrobie, teraz brzmi to glupio, ale jak przemyśle to lepiej...

jak na merytoryczną dyskusję to za dużo tu " merytorycznych " przekleństw , ktore zastępują argumenty .

Gość metaluffa
kafeteria się rozlatuje znów. moge sie przeciwstawić rodzicomi po prostu nie isć ale to bedzie takie... normalne :P Ludzie są strasznie wygodniccy, nie każdemu musi się to podobać :P I zadnej nagonki na księzy nie wywołuje, po prostu uwazam że to co robią jest bez sensu, neich sobie odprawiaja msze i robią inne głupoty byleby mnie w to nie mieszać :P

To po cholerę tam idziesz jak nie opdowiada ci to, co dzieje się w Kościołach? Myślisz, że wywołasz skandal, a tak naprawdę jedynie się ośmieszysz :classic_cool: (o ile w ogóle zrobisz to, o czym tu napisałaś, a wątpię w to) 🖐️

Gość metaluffa
no jak będzie bierzmowanie to będe już miała 16. Ale do bierzmowania idą prawie wszyscy i nie mówcie że nie wiecie o co chodzi :P w ogóle to napisałam ten temat pod wpływem zdenerwowania teraz już mi przechodzi :P A powiedzcie mi kto się bardziej ośmiesza - ja jeśli bym tak zrobiła czy katechetka która mi zabrała mp3 na przerwie przed religią bo słuchałam metaliki i nie chciała odać dopóki rodzice nie interweniowali? :D

Gość biedne żuczki
ale bym się śmiał ja by się zakochiwały tylko w wierzących

Gość Wiesiek 24
"katechetka która mi zabrała mp3 na przerwie przed religią bo słuchałam metaliki" :D

Gość oskarzylabym te zakonnice
o kradziez :O

Gość zastanow sie czy na pewno
chcesz ryzykowac oskazrzenie o obraze uczuc religijnych. Ja bym cos takiego zglosila, gdybym zobaczyla smarkule "wywolujaca skandal".