Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLso

Jaki żwirek dla dwóch kotów- tani i wydajny???

Polecane posty

Gość KLso

Szukam zwirka który bedzie tani i wydajny przy posiadaniu dwoch kotów.

Tani jest Benek.Co do wydajności- nie ma różnic między żwirami,zależy przecież od tego ile i jak kot sra.

Jest roznica w zbieraniu. Taniocha bedzie ci sie rozsypywac, dobrej jakosci- powstana twarde kulki, ktore skupia caly mocz i nie bedzie ci jechac w chacie. Bedziesz musial czesciej zmieniac piasek- czyli wyjdzie na to ze co tanie to jest drogie.

ja polecam zwirek z carefoura czy jak tam sie pisze, ten najtanszy jedynkowy. Kosztuje niecale 5 zl i jak dla mnie jest naprawde ( no dla kota bardziej) fajny. Mialam tez benka ale w ogole mi nie odpowiadal.

Gość KLso
Benka stosuje obecnie i wychodzi mnie za duzo bo okolo 60 zl na miesiac. To stanowczo za duzo.

Gość KLso
pieciozlotowka jak wyglada ten zwirek i na ile starcza??? Ile opakowan na miesiac zuzywasz i ile masz kotow w domu?

"Taniocha bedzie ci sie rozsypywac, dobrej jakosci- powstana twarde kulki," To nie zależy od tego czy tani czy drogi tylko czy żwirek jest zbrylający czy nie :o Benek jest jednym z najtańszych jakie znam.60 zł miesięcznie to znowu nie tak dużo,ale jeśli to nie na Twoje finanse no to kupujpo prostu marketowe. A Pinio?Chyba jest tani.

Gość do Kocyk
Kocyk ty sie chyba nie znasz na zwirkach! Ja mam dwa koty kupuje CBE i wydaje na miesiac 35 zl wiec nie mow ze 60 zl to nie duzo, bo duzo!! Polecam CBE+

Drewniany np. Hiltona, zbrylający. Jest superwydajny, zdrowy dla kota i ma same plusy, cenowo też wychodzi tak naprawdę tanio dzięki wydajności.

No pozwól,że każdy sam oceni ile to dla niego dużo i się tak nie oburzaj :o Na same żwirki i podściółki dla królika wydawałam prawie tyle,więc nie uważam,żeby taka kwota za żwir dla kota była wygórowana.No ale nie mam porównania,bo mój kot nie korzysta z kuwety.

wg mnie drewniane są do kitu, lepsze zbrylające, ja stosuję benka (1 opakowanie na tydzień jak kot siedzi non stop w domu) dla mnie benek jest najlepszy ale sa tańsze, nie wiem jakiej jakosci

benek niebieski albo hilton bordowy na dwa koty kupuję na m-c 2-3 worki po 10 zł

Klso , nie wiem ile zuzywasz tego benka , ja kupuje w krakvecie 10l benka niebieskiego - 18,90 toto tam kosztuje , Nie wiem jaka wasze koty maja wydajność - mojemu te 10 l wystarcza na m-c. Fakt doddaje do niego neutralizatora , ale to sa groszowe sprawy .- jakiesz 4 zł za opakowanie - wystarcza na 20l benka .

Gość Wiesiek 24
Benek ten drobniejszy.. nie pamietam koloru opakowania

ten niebieski - compact - czyli bardzo drobny - nie roznosi się i dobrze się zbryla, hilton tak samo, compact

[zgłoś do usunięcia] mroźny poranek Ja kupuję w Lidlu,10 kg za 10 zł ja tez, polecam, przy jednej kotce, mało siusiającej, starcza mi na ok. 3 tygodnie

Gość kokokookk
Tylko Cat's Best Eco+. Zwirek bardzo wydajny 10 l starcza na miesiac przy dwóch kotach. A więc wychodzi okolo 26 zl na miesiac.

Gość kociarkopsiar
Czy zauważyliście gorszą jakość bebka copmpact - jasno niebieskie opakowanie? Ostatnio przyszaleli z opakowaniem - jakieś srebrnawe a jakość produktu spadła. slabo sie zbryla. Co polecacie w zamian.

Gość jołko
jak dla mnie to bazyl bazzapachowy jest najlepszy. nie jest drogi a bardzo wydajny :)

Gość Pani Zozo
ja bazyla bo sie nie roznosi po domu :)

Gość gość
Witam, a jaka cena twgo casti?? g