Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups...........................

Mozilla Firefox

Polecane posty

Miałam mozille od początku, wczoraj ściągnęłam sobie program VDownloader i już nie mam polskiej mozili tylko jakieś Ask- mozilla firefox, wie ktoś o co chodzi?

Gość najlepsza muza
Zapraszam:www.W-MP3.pl najwiecej muzy za darmo

Gość Tak ja wiem o co chodzi
na stronie www.google.pl znajdziesz rozwiązanie problemu

Gość twinky-winky
Polecam Google Chrome - rewelacyjna przeglądarka i nie muli tak jak przereklamowana MF.

Chrome wlasnie muli i dodatkowo sciaga twoje dane, a dokladniej "obserwuje" twoje ruchy po necie i odpowiednio odpasowuje reklamy. Uzywajac chroma jestes szklanym czlowiekiem.

Tylko ja mam jakieś Ask a nie gogle a tam co wpiszę to pojawia się po angielsku. Jak wrócić do polsiej Mozilli i googli?

Idz na "extra" i add-ons. Tam mozesz wylaczyc to badziewie. PEwnie zainstalowalas bezmyslnie dodatek aska. Nie wciskaj nachalnie " tak" i "tak", tylko patrz, co naciskasz.

16:07 [zgłoś do usunięcia] Ups........................... Tylko ja mam jakieś Ask a nie gogle a tam co wpiszę to pojawia się po angielsku. Jak wrócić do polsiej Mozilli i googli? Kurwa debilko pierdolona a sraki nie masz? Spierdalaj z tond i poszukaj se na google co zrobić bo to zajmuje 2 minuty!

Piszę Ci debilu że Googli też nie mam wszystko zniknęło.

Gość ale skoro mogles wpisac
www.kafeteria.pl to mozesz i wpisac www.google.pl :O a poza tym sam jestes debilem, bo w dodatkach wystarczy sobie dodać/zmienić wyszukiwarkę. gdybys nie byl debilem to sam bys sobie z tym poradzil, ale ze jestes debilem, czyli osoba o bardzo niskim IQ to musisz pytac na durnym kafe :O ciekawa jestem, jak sobie radzisz z trudniejszymi rzeczami, tez wszystkich o wszystko pytasz, a samemu to niełaska pomyśleć? 🖐️

Mościu, fakt jak instalowałam tem program to wszystkie polecenia były po angielsku i fakt wszystko robiłam na zasadzie zgaduj zgadula. Nie uczyłam się nigdy angielskiego i niestety nie rozumiem poleceń w tym języku.

kafeterię i inne strony mam w zakładkach

16:14 [zgłoś do usunięcia] Ups........................... Piszę Ci debilu że Googli też nie mam wszystko zniknęło. A mózg masz jebana debilko? Nie zniknął ci?

Jak chodziłam do szkoły nie było jeszcze informatyki i cały czas od kiedy mam komputer jestem samoukiem, i wszystko robię na zasadzie prób i błędów.

Dobra, sama sobie poradzę. Skoro wy też nic nie umiecie.

Gość w pasek adresu wpisz google
i lepiej czasem zapytaj kogos madrzejszego 🖐️ ale nie ma kafe, bo ci nie wytlumaczy nikt tak na odleglosc

Mościu byłam na tej stronie "extra" i add- ons ale tam jest wszystko po angielsku i znowu nic nie rozumiem. Odinstalowałam mozillę i z komputer świat wgrałam nową a tu to samo Ask!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko wywaliłam, przywróciłam system sprzed 2 dni, Ask zniknął ale mozilla nie działa nie ma tego logo liska tylko tablica błąd wczytania strony. Ściągałam już mozille ze strony i nic nadal ten sam komunikat. :-(

Gość gfdsjkfgskdgfj
Ściągnij sobie Google Chrome. Jest bardzo szybka. Jeśli nie chcesz mieć reklam, najlepiej ściągnij sobie dodatek: https://chrome.google.com/extensions/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb . Tylko musisz ściągnąć wersję 4.0.266 albo nowszą. Co prawda beta, ale działa 10 razy szybciej od biednego Firefoxa. Poza tym Google nie kradnie haseł, ani nicków. Zapisują tylko dane statystyczne np. jakie rzeczy szukasz. Skoro używasz wyszukiwarki Google to i tak bardziej nie ukradną twojej osobowości.

Hura!!!!!!!! przyszedł kumpel i mi naprawił komputer i teraz już wszystko jest o.k, trochę mi pozamykał niepotrzebnych rzeczy i teraz wszystko szybko śmiga. SUPER. :-D