Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania ze stolicy... 18 latek.

Różnica między kobietą a mężczyzną jest taka że ...............................

Polecane posty

Gość Ania ze stolicy... 18 latek.

1) Dla kobiety najważniejsze są pieniądze , dla nich potrafi nawet zarabiać w agencjach i na ulicach. 2) Dla kobiety nie istnieje słowo " wierność ". Kobieta może flirtować z każdym facetem , nawet będąc w związku chętnie pocałuje innego faceta. Jakby tego było mało potrafi nawet pocałować kobietę jak lesba ! 3) Kobieta jest zboczoną suką dla której liczy się tylko seks ! Zawsze wykorzysta okazje aby ubrać sie w seksowne dżinsy lub miniówę , głęboki dekolt itp... aby tylko na dyskotece dać dupy jakiemuś lamusowi. Z kolei facet nie leci ani na pieniądze , ani na seks ( nie sprzedaje się ) , poza tym potrafi być wierny. Jesteście ideałami mężczyźni :) Kocham was wszystkich , Ania :)

Gość najlepsza muza
Zapraszam: www.W-MP3.pl najwiecej muzy za darmo

Gość beataz wroclawia
hmmm.... kurcze masz racje :( a ja zawsze mowilam ze to faceci sa zli

Gość Tak ja wiem o co chodzi
Zgodzę się z tobą w tych kwestiach, sama prawda! Ale rada moja taka żebyś nie kochała nas wszystkich a tylko tego jednego wybranego.

Gość bo każda kobieta
Bo każda kobieta ma w sobie coś z dziwki jak to ktoś tam kiedyś zaśpiewał! A parafrazując cytat z pewnego Polskiego serialu, to kobiety najpierw dają dupy a potem szukają wyższego uzasadnienia.

Gość sdgsag
słyszał kto by mężczyzna związał się na stałe z kobietą aby podwyższyć swój status społeczny? kobiety stale to robią. :)

Gość ..Cudowne serce..
właśnie dlatego nie szukam kobiety , wolę być sam na zawsze. Kobiety to obłudne parszywe suki i nie miejcie mi tego za złe bo same jesteście sobie winne.

gowno prawda, droga Aniu. Chyba jeszcze malo przezylas.Jestem niedwiele starsza od Ciebie, ale zdazylam juz poznac kilku facetow, ktorzy leca na pieniadze, kurwia sie dla pieniedzy i godza suie na utrzymywanmie ich przez kobiete.poza tym maja ochote bzykac wszystko i zawsze.Zycze Ci z calego ser ca, bys takich nigdy nie spotkala.

Gość wredotka ze spychowa
Nie moja wina ze żaden szefo nie chce dsać mi pracy , musze mieć za co żyć i ładnie się ubierać

hahha a umnie wychodzi na to ze ja po prostu nie jestem kobieta:D chyba trzeba bedzie zaczac leciec na kase....znajdzie sie jakis frajer?,helou> :D

Gość oświecasz umysł tym kur.wom
kobity to kurwy i tyle w tym temacie

Gość fasola1
nie pieniądze sie licza..przynajmniej nie dla wszystkich.,.bo czasami kobieta pieniądze ma a nie ma szczęścia i co wtedy ? wiec proszę nie generalizować ze każda leci na kasę

nigdy nie chcialam byc niczyim klonem:) ale wracajac do tematu---to dopiero jest zalosne, jak facet mlody, przystojny sprzedaje sie jakiejs obcej, duzo starszej babie....

Gość płaczliwa ciota
To nie jest żałosne to jest używanie kutasa w słusznej sprawie :classic_cool:

Gość płaczliwa ciota
Piękne rysy twarzy filigranowa zgrabna , z cudownym biustem , krócej było napisać niczym Anna P.

Gość płaczliwa ciota
Przypominam że Prus w lalce głównego bohatera uczynił bogatym po małżeństwie ze starą bogatą żydówką :D

Gość bleeeeee bleeee bleeeeeeeeeeee
hehe dobre :)

Prus nie jest moim autyorytetem moralnym:D zreszta Wokulski to rozchwiana osobowosc- schizofrenik, Werter z inklinacjami pozytywistycznymi:p

Gość płaczliwa ciota
Ja nie twierdzę że był autorytetem , ja twierdzę że to było od dawna znane (panowie świadczący usługi) Tak samo jak Rasputin :D

ehhh pewnie ze bylo, ale autorka twierdzi tutaj ze jest to wylacznie domena kobiet i ostro je za to jebie.... gloryfikujac facetow. tak byc to nie bedzie! jak w kurestwie jest rownouprawnienie, to w naganach tez!

pkt 1 - nie zgadzam sie , niektore maja jeszcze swoja godnosc . pk2 - jak jest zakochana'zauroczona - najlepiej nieszczesliwie ' to zaden inny facet nie istnieje dla niej ... jeżeli już to jak chce się zabawić . pkt 3 - nie jestesmy zwierzatkami i umiemy powstrzymywac swoj poped sex'ualny .

Gość Trzaskacz klapą
- czym się rożni kobieta od prostej ? - prosta jest nieograniczona.

Gość płaczliwa ciota
W każdym razie facetów sprzedających się jest mniej , bo mniejszy popyt na takie usługi . :classic_cool: