Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja adam podobne pytanie

Ile kosztuje miesiecznie utrzymanie dwóch kotów w domu?

Polecane posty

Gość to ja adam podobne pytanie

Chodzi mi o jedzenie i zwir do kuwety.

Gość to zalezy czym bedziesz karmil
bo jak karma z tesco to niewiele a jesli juz lepsza typu royal cannin to kolo 200zl miesiecznie

Gość tak mniej wiecej pi razy drzwi
do 200 zł jeśli nie wybrzydzają

karmię swoje koty karmą lepszą niż z tesco ale gorszą niż royal canin

czasami kupuję im przysmaki, typu kiełbaski dla kotków, albo witaminki w tabletkach. żwirek lepszy jest drewniany, chociaż bentonitowy jest tańszy

Bez szału to będzie pewnie z 200,a z szałem 300 zł :P Ja nie wiem na co u mnie tyle idzie :( Z reguły nie kupuje żadnych przysmaków,czasem jakis odkłaczacz czy coś na zęby.A kasy idzie,że ho ho...

może dużo jedzą? i taka dobra rada dla hodowców - jeśli już inwestować w dobre jedzenie dla zwierzaka, to lepiej inwestować w dobre suche jedzenie, puszki mogą być gorsze...

Gość najlepsza muza
Zapraszam: www.W-MP3.pl najwiecej muzy za darmo

Ja akurat mam jednego.Trudno powiedzieć czy dużo je,nie jest to jakiś straszny żarłok. Generalnie jest na suchej karmie,ale ileż można,puszki też kupuję.Zazwyczaj Leonardo,chociaz coś trudno dostać.Odkryłam ostatnio Bozite,całkiem niedrogie, duży wybór ciekawych smaków,np. refnifer:P

Gość dogi dogi
Mnie dwa koty kosztuja miesiecznie 80 zl: zwirek Cat;s Best Oco Plus- 35 złotych na miesiac ( 10litrów) Bosh Sanabelle sucha karma- wychodzi na miesiąc ok. 65 złotych ( kupuje opakowania duze 10 kg).

dogi dogi Mnie dwa koty kosztuja miesiecznie 80 zl: zwirek Cat;s Best Oco Plus- 35 złotych na miesiac ( 10litrów) Bosh Sanabelle sucha karma- wychodzi na miesiąc ok. 65 złotych ( kupuje opakowania duze 10 kg). jedno opakowanie Żwirku na miesiąć???????????????????????????????????????? kurna, to ja bym w gównie kocim utonęła :O

no i 35+65 to nie jest 80 ;)

Gość alka...
a gdzie tabletki do odrobaczenia, gdzie spray,puder od pchel dla futrzakow? przewaznie sa drogie lekaz tez kosztuje

Ale odrobaczenia i szczepienia nie należą do comiesięcznych wydatków,więc bez przesady,aż tak nie nadwyrężają budżetu.

kotów się co miesiąc nie odrobacza i nie stosuje się na co dzień preparatów na pchły :O, no, chyba że wypuszczasz nie wiadomo gdzie.wizyty u wetów jak koty chore albo na planowe operacje czy badania, ale to się nie lata co miesiąc jak nie trzeba. ty też do lekarza co chwila biegasz? bez przesady... ale to się liczy dodatkowo.

Gość dogi dogi
Tak jedno opakowanie zworku 10 l tyle wychodzi przy zwirku drewnainym. Mysle ze u mnie i tak duzo, bo innym opakowanie takie starcza na miesiac przy trzech kotach.. Np wiec w sumie 90 zl ,pomylka w obliczeniu.