Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amoże...

Czy zna ktoś ten utwór?

Polecane posty

Gość Amoże...

Słyszałama ostatnio fajny utwór...wydaje mi że jest dośc stary już bo kiedyś już chyba mi wpadł w ucho. To jest coś jak techno czy z jego pogranicza z innymi tego gatunkami , możliwe że jakiś remix starego utworu...Nie ma z byt dużo tekstu , śpiewają NOTHING FOR YOU....nie jest tego pewna w 100% ale tak mi sie wydaje:d piosenka rozwija sie powoli najpierw jakiby fotepian albo jakiś keybord a póżniej gitara...dużo jednego i drugiego;) Z góry dzięki za pomoc;)

Gość Wiesiek 24
greed killing ?

Gość Amoże...
Jeśli chodzi o greed killing Napalm death...to no zdecydowanie nie;) bo to wogóle nie techno ...no chyba że masz na myśli jakiś remix;)

Gość najlepsza muza
Zapraszam: www.W-MP3.pl najwiecej muzy za darmo

Gość Wiesiek 24
Nie doczytałem do konca;) Duzo gitar akurat z ND mi sie skojarzylo;)

Gość Amoże...
Jeśli chodzi o greed killing Napalm death...to no zdecydowanie nie;) bo to wogóle nie techno ...no chyba że masz na myśli jakiś remix;)

Gość Amoże...
No spoko;P

to leci mniej wiecej tak: lalala la lalala uuuuu lalalala? Czy chodzi ci o cos zupelnie innego?

Gość Amoże...
Hm...hm nie śpiewają tam lalalala uuu lalala....piosenka przez cały utwór jest raczej podobna nie zaskakuje nas w pewnym momencie niczymym nowym...mówie najpierw jakby keybord szybkkie dzięwki potem ta gitara...a dzwięk gitary taki jakby rytmicznie przytłumany;P a wszytsko obrobione elemnatmi współczenej muzyki...

Gość Amoże...
nie śpiewają tam lalala uuu lala...piosenka jest raczej przez cały utwór podobna nie zakskajuje nas w pewnym momencie niczym nowym...jak pisałam najpierw ten keybord szybkie dzwięki poterm gitara jakby rytmicznie przytłumana;P i ten kawałek tekstu w zasadzie nic więcej chyba nie śpiewali...a wszytsko obrobione elementami współczesnej muzyki jakby techno czy coś...nie wiem nie rozróżniem już z tak duża dokłądnością dla mnie techno i progressive house to samo;P nie powiem bo widze różnice ale nie znam poszczególnych zasad wyróżniania:D

Gość Amoże...
Kurcze wydawało mi sie że to pierwsze sie nie wysłało:D

Gość Amoże...
Szkoda...wydawało mi sie że ktoś na pewno będie wiedział o co chodzi po moim opisie;) wydaje mi sie że utwór jest dość charakterystyczny