Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkooo

jak wyprowadzić sie z domu???

Polecane posty

Gość ciasteczkooo

nie mam pomysłu na to. ktos ma?

Gość pomarancz878787
ja strasznie chciałabym sie wyprowadzic ale nie mam gdzie,a wynajac nie mam za co

Gość u4686
Tutaj nei trzeba pomysłu,tylko trzeba kasy.Jak bedziesz miał wystarczajaco duzo kasy to i nie bedzie trudnosci z wyprowadzką z domu

Gość pomarancz878787
a skad wziac tą kasę?na razie szukam pracy,a jak znajde to niby ile musiałabym odłozyc zeby sie wyprowadzic?czyli nierealne?jak ktos ma chujowo w domu,to całe zycie ma przesrane

Gość ciasteczkooo
wiem ze trzeba kasy:)ale trudno juz wytrzymac i chcialoby sie na swoim byc:) koncze studia i niby mam prace dorywcza ale wystarcza tylko na wlasne wydatki. pomarancz- tez tak mam w domu irzeczywiscie jest ciezko ale myslisz ze cale zycie od razu musi byc skreslone przez to?? ja tak nie sadze.

To nie takie prost, jestem na swoim od roku...jest rewelacyjnie, ale teraz w pierwszej koljności są sterty rachunków, konieczność kupienia żarówki, płynu do mycia naczyń, worków na smierci...a potem imprezy, wycieczki czy ciuchy. Nie śpiesz się z tym...

Gość ciasteczkooo
Mirella- myslisz ze nie jestem tego swiadoma? nie mam 17 lat. wiem, ze to zupelnie inna bajka ale nie pisze ze chcialabym byc na swoim bo "chce zobaczyc jak to jest". chce byc na swoim bo w domu moich rodzicow nie ma miejsca, nie mam wlasnego pokoju a jestem juz dorosla i czuje potrzebe prywatnosci. ale jak mam sie wyprowadzic skoro nie mam kasy na to?

Gość pomarancz878787
otóż to,jak?

Gość pomarancz878787
mogłabym głodowac i marznąć byle na swoim

Gość ciasteczkooo
pomarancz 87 to Twoj rok urodzenia?

ja wyjechalam za granice na studia pozyczylam 1000 zl na tamte czasy wynajelam pokoj potem oddalam kase, teraz mam prace i koncze univ i samam sie utrzymywalam i utrzymuje...to jedn az opcji

Gość ciasteczkooo
no ja jade ale na wakacje i jako au pair bo to jedyna "pewna" praca- chociaz o zarobkach to nie mozna mowic.

mama nadzieje ze ci sie spodoba tam, ja pojechalam praktycznie w ciemno tuz po przyjezdzie szukalam pracy, hehe az mi sie dziwnie wspomina z karteczka w reku chodzialm po miescie i pytalam sie o kitchen porter, a ta kase co ze soba mialam wiedzialam ze pozwoli mi przezyc tam pare dni wiec codziennie szukalam pracy az znalazlam

Gość pomarancz878787
tak a co?

Gość pomarancz878787
to było odnosnie pytania czy 87 to moja data urodzenia

Gość moze poszukaj w necie itp
moze ktos poszukuje wspollokatora i zajmowalabys jeden pokoj a placila mniej kasy niz za wynajem mieszkania. \Czasem wynajmuja kilkupokojowe mieszkanie, kwota jest rozkladana na 4-5 osob i za wynajem placisz jakies 300 zl :)