Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łeb na maks

Mój chłopak nie sprawia mi przyjemności swoim dotykiem. Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość Łeb na maks

Chodze z chłopakiem tydzien. Za nami trzy spotkania. To moj pierwszy chlopak. Dodam ze mam 23 lata. Nie jestem w nim jeszcze zakochana bo malo go znam, podoba mi sie jego charakter i na razie to wszystko. Ostatnio sie calowalismy, przytulalismy.. I.. nie odczuwalam jakiejs super przyjemnosci. Te pocalunki byly takie zwyczajne nic mnie nie podniecily.. A jego dotyk byl taki hm.. bezplciowy.. wrecz drazniący.. Wkurzalo mnie, że długo mnie głaskał w jednym miejscu po szyji, ze az stalo sie to drazliwe. Jego pocalunki po szyji, po ustach mnie nie podniecily.. Dodam, ze ma on szorstkie, grube rece, z racji wykonywanego zawodu.. Co dodatkowo nie bylo mile przy dotyku mojej twarzy.. Zastanawiam sie z czego to wynika.. Czy cos ze mną jest nie tak? To byly pierwsze moje pieszczoty z chlopakiem i pierwszy pocalunek.. Nie wiem czy cos ze mna jest nie tak, czy po prostu nie ma miedzy nami chemi... Ja go bardzo lubie, lubie z nim przebywac itd, ale podczas zblizenia to jest kaszana..

Gość pytającaiwiedząca
a jaki ma zawód?

Gość Łeb na maks
Nie sadze. Brzydze sie na sama mysl o seksie z kobieta.

Gość nic prostrzgo
nie dojrzałaś do związku i tyle :)

Gość diablicccca po drinku
Może jak ci rękę w majtki włoży to poczujesz coś?

Gość Niekorego
Ja przy pocalunku z chlopakiem to czuje duze podniecenie.. Nie wiem moze kazdy ma inaczej i np pocalunek nie dziala na ciebie a pieszczoty oralne dzialaja.

Gość diablicccca po drinku
Włąśnie - pieszczoty oralne... ;)