Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest dobry czas na śmierć

Moje postanowienie noworoczne to umrzeć dla świata

Polecane posty

Spakuję trochę rzeczy w plecak, zgłoszę się na policji żeby mnie nie szukali jak rodzina zaginięcie będzie chciała zgłosić i ruszę w świat! Nie zostawię po sobie żadnego listu, nie pożegnam się z nikim, po prostu zniknę, umrę dla świata i dla ludzi których znam! Będę się włóczyła po świecie, jadła ze śmietników, spała pod kartonami... najgorzej będzie jak przyjdzie zima, ale jakoś dam radę...

chcesz dalsze rady o wloczegowskim zyciu?:D kupilas juz sobie psa i glsany?:D

Gość kant dupy jestes
za ladna, nie rob tego

Wezmę ze sobą laptopa, kadłubek, nie jakiś markowy, dosyć stary i zniszczony z wyglądu jest więc sprzedać się go raczej nie da i ukraść nikt nie będzie chciał, więc może czasami jak znajdę jakiegoś hotspota i trochę prądu żeby baterię podładować to coś wam napiszę jak mi się wiedzie i gdzie jestem.

19:21 [zgłoś do usunięcia] Kant dupy (kant_dupy@wp.pl) Coś jak w filmie "Wszystko za życie"? Bo jak tak to ide z Tobą. Nie wiem. Nie oglądałam tego filmu. Ale nie wezmę cię ze sobą! Chcę iść sama, mam dosyć ludzi, nie wiem ale mam chyba jakąś mizantropię...

19:44 [zgłoś do usunięcia] Kant dupy (kant_dupy@wp.pl) To obejrzyj film , powinien Ci sie spodobac Już szukam tego filmu, z opisu na filmweb widzę że coś fajnego :)

Gość fajne to ma kant dupy
tzytzuszki

Gość polecam ci całkiem serio
książkę Karin Alvtegen "Zaginiona" - o kobiecie bezdomnej z wyboru - można się dużo nauczyć, jak żyć w bezdomności! Sama po przeczytaniu chciałam to zrobić! :-)