Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don carelos

Ponawiam pytanie dlaczego ona płakała?

Polecane posty

Gość don carelos

Kochasz kogoś, ale mówimy tu o miłości, nie o zauroczeniu. Jesteś gotowy dla tej osoby nieba przychylić, dać serce na dłoni. Ta osoba doskonale o tym wie, jednak mimo to płacze, gdy przytulacie ją do siebie. Dlaczego, dlaczego, dlaczego....?

Gość aniolek w czerni
moze płacze ze szczescia , ze ma kogos takiego blisko siebie ? :O :)

Gość bbbb b
moze wie o tobie za duzo, o twoich grzeszkach, zlych uczynkach.. moze kocha za bardzo, a ty ja rzadko przytulasz moze sama zdradzila i teraz jej glupio moze.. - sam sie domysl idioto albo ja zapytacj. co za kretynskie pytania na kafe!!!!!!!!!!!!!!!

Gość don carelos
To chyba nie to. Nie pozwala mi się zbliżać. Póki co mogę jedynie ją przytulić, trzymać za rękę itp. Na wszystko muszę dać jej czas. Nigdy nie była w żaden sposób wykorzystana seksualnie. Na codzień to szalona dziewczyna, mająca milion pomysłów na minutę, lubiąca być w centrum uwagi, podobająca się facetom, lubiąca ich adorować, uwodzić. Więc coś mi tu nie gra.

Gość don carelos
>moze wie o tobie za duzo, o twoich grzeszkach, zlych uczynkach.. możliwe, ale raczej ciężkich grzechów nie popełniłem; >moze kocha za bardzo, a ty ja rzadko przytulasz przytulam ją bardzo często, gdybym mógł to bym ją wyściskał i wycałował, póki co nie pozwala mi się tknąć; >moze sama zdradzila i teraz jej glupio mnie? znamy się od dwóch lat, od kilku miesięcy jesteśmy sobie bliscy, i z tego co wiem raczej z nikim nie była w żadnym związku, lubi towarzystwo facetów, ale żadnego nie pozwala się dotykać, ciężko zdobyć jej zaufanie, lubi kiś się pobawić i nic więcej, żadnych uczuć, tylko przyjaźń, to, że pozwoliła mi się zbliżyć uważam za coś niesamowitego, ciężko było, musiałem włożyć w to mnóstwa cierpliwości; >moze.. - sam sie domysl idioto albo ja zapytacj. co za kretynskie pytania na kafe!!!!!!!!!!!!!!! pytałem, ale nie otrzymałem jednoznacznej odpowiedzi, wtedy tylko jeszcze mocniej się przytuliła, powiedziałem jej, że będzie dobrze, bo co miałem powiedzieć. Dziś zachowuje się normalnie, świergoli mi za uchem, przytula się,ogólnie super dziewczyna, ale czemu płakała, czemu? Pomóżcie wejśc mi w jej umysł.

Gość taka sobie 77
Boi się przyznać przed sobą i tobą ,że Cię kocha

Gość don carelos
Czego miałaby się obawiać? Ja jestem gotowy zrobić dla niej wszystko, nieraz się poświęcałem. Ona ma tego swiadomość. Czego się boi?

jezuuu gdzie znalezc takiego faceta.... naprawde nie jestes projektem? zycze Wam wszystkiego naj...moze to tylko hormony u niej zagraly....

Gość don carelos
Nie jestem żadnym projektem. Chcę tylko poznać motywy postępowania Kobiety, na której mi zależy. Nie daje mi to spokoju.

Gość taka sobie 77
piszesz,że lubi towarzystwo facetów i tak dalej ma dziewczyna świadomość , że to wszystko może się skończyć kiedy zaangażuje sie na poważnie, może jescze nie jest gotowo mimo tego ,że cię kocha na poważny związek i założenie rodziny

Gość taka sobie 77
przepraszam za błędy

Gość nie mam glowy do nicka
może bardziej Cię lubi niż kocha i nie pociągasz jej fizycznie z drugiej jednak strony jest jej z Tobą dobrze, bo jesteś miły, uczynny, pomocny, nieba byś jej przychylił jak żadenf facet a może jesteś poprostu dobrą partią i nie leci na Ciebie tylko na kase

Gość don carelos
Naprawdę serce mi się kroiło, gdy poczułem jej łzy. Twarde i stanowcze kobiety nie płaczą. O żadnym założeniu rodziny nie ma mowy, ona nawet nie pozwala mi się pocałować w usta. Dopiero jak jej udowodnię, że nie czynię jej żadnej krzywdy wtedy mi pozwoli. Już to przerabiałem. By móc jej dotknąć musiałem nieźle się napracować. Chodzi mi o odwzajemniony dotyk.

Gość kajtuślala
E płacze a w duchu się smieje !!!!Ja tez tak robię hehe

Gość opisz jaka ona jest
opisz jaka ona jest??

Gość kajtuślala
Także nie szukaj na forum pochlebstw dla swojego zachowania.Ona ma cię gdzieś ,

Gość don carelos
bawi się uczuciami?

Gość taka sobie77
spokojnie to wszystko minie ta niedostępność też wyszumi się kobieta i zrozumie kto i co jest najważniejsze przerabiałam to mógłbys porozmawiać na ten temat z moim mężem , nie ty jeden to przechodzisz troszkę cierpliwości

Gość ma problemy ze sobą
i to wszystko daj sobie spokój i ta jej nie zdobędziesz!

Gość don carelos
Dlaczego mam się poddawać? Powoli uda mi się do niej dotrzeć.

Gość jhgfrutgcdytrse
na moje to ona kocha jeszcze innego i placze bo to nie tamten ja przytula... ale probuj moze Ci sie uda zdobyc jej milosc..

Gość kobietka w kazdym calu
a mi się wydaje, że ktoś kiedyś ją bardzo zranił, jakiś mężczyzna zapewne! Boi się pokochać, boi się zaangażować w związek tylko dlatego. że boi się znów tego samego, znów braku odwzajemnionego uczucia. Pracuj dalej, bądź czuły, ale nie nachalny. Powodzenia!

Gość popisowe wpisy
A może ona nie umie? Wstydzi się przyznać?

Gość tez mysle ze kocha innego
ale tamten jej nie chce a nie lubi byc sama

Gość kromka chleba z maslem
Znajdź klucz do niej, pewnie ktoś ją sponiewierał psychicznie i jest ostrożna. jjak jesteś już bliżej to w czym problem, nie poddawaj się i uda się :)

Gość dziewczyna 24latka
ja plakalam podobnie swojemu dlaczego ? krzywdzil mnie slowami , a jak mowil kocham i tulil to plakalam , dlatego ze widzialam sprzecznosc, ze on mnie nie kocha, ze to nie jest milosc, pomimo ze ja czulam sie dobrze przy nim wtedy ,gdy mnie slowami nie ranil, niestety skonczylo sie to rozstaniem, jesli dziewczyna placze to albo ze szczescia ze jest przy tobie albo wrecz odwrotnie bo ma jakas zadre ktora jej zostawiles slowami lub czynami

Gość don carelos
kobietka w kazdym calu Nie znam jej przeszłości, nigdy nic nie wspominała, tylko, że były jakies krótkie znajomości, nic nie wnoszące do jej życia. Może jakiś epizod pominęła, epizod, który bardzo wpłynął na jej psychikę. Jak ja teraz do niej dotrę?

Gość don carelos
kobietka w kazdym calu Nie znam jej przeszłości, nigdy nic nie wspominała, tylko, że były jakies krótkie znajomości, nic nie wnoszące do jej życia. Może jakiś epizod pominęła, epizod, który bardzo wpłynął na jej psychikę. Jak ja teraz do niej dotrę?

Gość dziewczyna 24latka
zapytaj ja czy poszłaby z Tobą do psychologa wspólnie ,albo pozostaje Ci cierpliwość i nadzieja,że się otworzy o co jej chodzi

Gość don carelos
Cierpliwi dostają najwięcej... Dobranoc...