Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimkomkamkimkom

powiem wam, że jutro...

Polecane posty

Gość kimkomkamkimkom

chyba nie oleje imprezę rodzinną. Dzis nad tym myślałam sporo na świeżym powietrzu, ale takie dno zrobić w życiu człowiekowi i to podobno mi dobrze życzyli. Wiecie co - ja im też źle nie życzę, ale takiego dna nikomu też nie zrobiłam. Ale to wszystko lata kłamstw, wygodnictwa życiowego, egoizmu. Mój Boże mam już tego POTĄD. Ja nie wiem co ci moi rodzice sobie wyobrazili - oni dla mnie są chorzy na łeb i koniec a kto ma inne zdanie niech se myśli o nich co chce. 2 wariaty nieleczone na łeb i koniec jak dla mnie. Jak można być takim egoistą. Ja wiem, że środowisko, że wszystko toteż 10 lat chcę mieszkanie już swoje w mieście i ciągle słyszę, że jak se znajdę lepszą pracę. Bez znajomości? Oni chyba mieli nierówno pod kapułą. Nie chce ich już widzieć nigdy - odległość kilometr co najmniej. No Boże ileż można :(

Gość kimkomkamkimkom
Ale sami mieli wszystko dzięki ustrojowi politycznemu , sieroctwu i jeszcze kilku innym rzeczom - JAK JA. A ja co mam z ustroju politycznego, z nich żyjących - jako niesierota. To są 2 wariaty. Ja się ich boję - przykro mi. Każdy ich pomysł to poronienie i koniec :(

Gość kimkomkamkimkom
Ale sami mieli wszystko dzięki ustrojowi politycznemu , sieroctwu i jeszcze kilku innym rzeczom - JAK JA. A ja co mam z ustroju politycznego, z nich żyjących - jako niesierota. To są 2 wariaty. Ja się ich boję - przykro mi. Każdy ich pomysł to poronienie i koniec :(