Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frrryga

Śluz

Polecane posty

witam :) jest to pytanie dotyczące śluzu owulacyjnego i przedmiesiączkowego. kiedyś przed @ nie występował u mnie żaden śluz, od 6-7 m-cy przed @ "wydalałam" śluz a teraz znowu sucho... nie ma mowy o ciąży ponieważ sex uprawiałam daleko po dniach płodnych z zabezpieczeniem :D dziś jest mój 31 dzień cyklu zwykle w takim czasie występuje owy śluz, co może być przyczyną nie wystąpienia? czy mógłby ktoś zabrać głos w tej sprawie?

Gość Do Frrryga
Ze śluzem to jest tak, że często on po prostu nie wypływa na zewnątrz. Stąd możesz nic nie obserwować. Kolejna kwestia - śluz zależny jest od ilości hormonów. A ilość hormonów zależy od bardzo wielu czynników - od stresu, pogody/pory roku, branych leków, choroby, od spożywanych pokarmów, od tego, który to jest dzień po owulacji i czy cykl był owulacyjny, etc. Najlepiej - odwiedź ginekologa i z nim porozmawiaj. On Ci wszystko powinien wyjaśnić. Powodzenia życzę!:)

Gość Do Frrryga
Ze śluzem to jest tak, że często on po prostu nie wypływa na zewnątrz. Stąd możesz nic nie obserwować. Kolejna kwestia - śluz zależny jest od ilości hormonów. A ilość hormonów zależy od bardzo wielu czynników - od stresu, pogody/pory roku, branych leków, choroby, od spożywanych pokarmów, od tego, który to jest dzień po owulacji i czy cykl był owulacyjny, etc. Najlepiej - odwiedź ginekologa i z nim porozmawiaj. On Ci wszystko powinien wyjaśnić. Powodzenia życzę!:)