Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pom贸偶cie mii prosze

jestem bardzo d艂ugo bezrobotna

Polecane posty

Go艣膰 no i kogo to obchodzi
mnie napewno nie, chyba 偶e... jeste艣 z ma艂opolski, jestes 艂adna i 艂ykasz wszystko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a m贸j szef po 3 latach
pracy dowiedzia艂 sie - ode mnie- 偶e wychodz臋 za m膮偶 w czerwcu i dosta艂膮m umow臋 do ko艅ca czerwca. To dopiero chamstwo - trz臋sie portkami, 偶e zacia偶臋:o co za kraj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przypierdalacz poranny
bo baby powinny siedzie膰 w domu, a nie dezorganizowa膰 prac臋 swoimi fanaberiami, ci膮zami itp.

Udost臋pnij ten post

pozatym jestem za wprowadzeniem prawa pracy w kt贸rym kobiety mozna by zatrudnia膰 tylko dop贸ki s膮 pannami, albo po 50 r.偶.

Udost臋pnij ten post

przypierdalacz - jasne, posiedz臋 sobie ch臋tnie w domu, je艣li dasz mi kas臋 na 偶ycie. Dla mnie to nie jest 偶adna fanaberia chodzi膰 do pracy, zamieni艂abym j膮 od r臋ki na nia艅czenie bachor贸w i opierdalanie si臋 w chacie. Ale niestety dzi艣 facetom nie chce si臋 utrzymywa膰 rodziny - narobi膮 bachor贸w i nie chc膮 na nich 艂o偶y膰, zwalaj膮c na feminizm.

Udost臋pnij ten post

nie my艣my wymislili feminizm, r贸wnouprawnienie kobiet, ..., macie co艣cie chcia艂y. 100.000 lat ewolucji nie da si臋 zmienic dekretem - ale wy i tak tego nie zrozumiecie, bo za g艂upie na to jestescie

Udost臋pnij ten post

ja te偶 jestem za wprowadzeniem takiego prawa pracy. Przynajmniej nie b臋dzie tyle darmozjad贸w na 艣wiecie jak ty.

Udost臋pnij ten post

popierdoli艂o mnie przez te 艣wieta - dyskutuj臋 z g艂upimi cipami - swiat staje na g艂owie!!!

Udost臋pnij ten post

to po huj zatrudniaj膮 kobiety. Trza bra膰 tylko facet贸w :P

Udost臋pnij ten post

Bo m艂ode laski 艂adnie wygladaja i poprawiaj膮 og贸lny widok biura Innego powodu nie widz臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Bo my艣lisz hujem, a nie m贸zgiem. Ty to pewnie w og贸le od gimnazjum na bezrobociu jeste艣.

Udost臋pnij ten post

i tu si臋 mylisz!!! Od gimnazjum to ja g艂upich lasek nie lubi臋. I feministek te偶 nie lubie, ale to od liceum dopiero. A "robotny" jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glupotaaaaaaa00
j asiedze 4 lata zagranica i nigdy nie mialam stalej pracy zarabialam grosze niczego sie nie dorobilam mam 23 lata Bylam kura domowa sluzaca a teraz facet mnie nie szanuje i ma do mnie jakies ale ze mam 23 l i niczego sie w zyciu nie dorobilam bo wolalam z nim siedziec niz wyjechac tam gdzie jest praca do diabla z miloscia

Udost臋pnij ten post

na kafe to ja mam ferrari i 3 fakultety :D

Udost臋pnij ten post

a to skurwiel. Olej go i poszukaj sobie pracy np jako opiekunka, p艂ac膮 3-4 tys na r臋k臋 (Niemcy), popracuj z 2 lata, zaoszcz臋d藕 troch臋 kaski.. ja tak zrobi艂am, ale nie wiem, co mnie podkusi艂o, aby tu wr贸ci膰. Chyba zn贸w wyjad臋. Zacznij od nowa, trzymam kciuki ;)

Udost臋pnij ten post