Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagby sa glupie

Jak dziewczyna jest w związku to zakłada konto na NK, a jak nie - to nie....

Polecane posty

Gość bagby sa glupie

chore to jest.... robią to chyba tylko po to, żeby mieć z kim porównywać swojego chłopaka i mieć odskocznię i szukać "przyjaciół".... paranoja.... a jak nie maja facetow, to nie zakladaja, bo wtedy juz nie ma kogo okłamywać i ściemniać, że to "tylko przyjaciel". i wy ujestescie dorosle?:D

Gość 234567865432
jestem w związku i nie mam profilu na NK

Gość 1234567890876543
ja tam dwoch poznalam przez nk :) tzn poznac to sie poznlismy w innych okolicznosciach ale bez podawania numeru zgadalismy sie na nk wiec twoja teoria sie rypla ;)

Gość tiaaaa moze kilka sztuk
ale poza tym I TAK SIE NIE PRZYZNACIE! zwlaszcza na kafeterii:D:D:D:D:D:D:D nie takie klamstwa macie na sumieniu, a potem sie dziwicie, ze tyle sprawdzania gg i komorek jest...

Gość zaklamane dzieciaczki
kto jakim jest wewnatrz, takim widzi swiat na zewnatrz. dlatego ciagle podejrzewacie facetow o zdrade, ciagle wam sie urojenia tworza, bo dostal smsa od kolezanki na swieta i inne podobne. chore jestescie, ale wam to wolno wszystko przeciez!

Gość Meliissssaaa
Ja mam chłopaka i mam tez profil na NK, ale mam tam 2 zdjecia ( i to jeszcze bez mojego chłopaka) :P Rozpierdalają mnie osoby które wkleją po 100 zdjec:O komu to sie chce oglądac...

Gość saaamaaaa prawdaaaaa

Gość wiekszosc dziewczyn tak robi

uwaga, uwaga :classic_cool: moja kumpela z LO ma 230 zdjęć na nk:classic_cool: to jest dopiero :D

Gość a ja nie mam faceta
mam konto a na nim ŻADNEGO zdjęcia. i tylko znajomych, których faktycznie znam i utrzymuję kontakt (kilka dzięki temu odnowiłam ze szkoły podst). chyba po to ta n-k była, przynajmniej na początku

uwaga uwaga:classic_cool: moja znajoma z LO mam 230 zdjęć :classic_cool: to jest dopiero przegięcie:D

Gość a ja nie mam faceta
mam konto a na nim ŻADNEGO zdjęcia. i tylko znajomych, których faktycznie znam i utrzymuję kontakt (kilka dzięki temu odnowiłam ze szkoły podst). chyba po to ta n-k była, przynajmniej na początku

Gość no wlasnie sie wygadalas
" pff proszę Cię nie generalizuj...... ja mam faceta a konta na NK ( oficjalnego ) nie mam....mam tylko takie fałszywe do podglądania" NO I KOGO PODGLADASZ? a twoj facet ma konto?:D:D:D:D hahahahah, nie generalizuj, JASNE!!!:D:D:DD:

Gość gfdgfdgfdgfd

Gość a ja nie miałam faceta
jak zakładałam konto, teraz mam faceta i konto mam dalej bo to mój jedyny kontakt z niektórymi osobami. Zdjęć na nk nie mam w ogóle.

Gość jak ktos wie PO CO JEST NK
to sobie zyje spokojnie:) i takiego zycia zycze wam wszystkim:)

Gość uważam że
nasza klasa jest dla dzieci chorych umysłowo które psttykają sobie fotki w lustrze bo ich odbicie jest ładniejsze niż w rzeczywistości. a w tej właśnie owej rzeczywistości są to bezwartościowe emo pasztety. Dziękuje za uwagę

Gość uważam że
dodam też, że kiedyś nasza-klasa miała jako taką renomę bo na początku miała ona służyć do szukania znajomych ze szkolnych lat. Natomiast teraz działa to mniej więcej tak -> znajomy znajomej mojej znajomej, który widział mnie na imprezie u znajomej mojej znajomej zaproszonej przez znajomą jej znajomej, która ma znajomą i ta znajoma była na tej imprezie u znajomych, wysyła mi ''zapkę'' do znajomych. lub: widziałem Cię na ulicy, łap zapke. I tak rodzą się konta z milionem znajomych i fotką w lustrze : )

Gość to jeszcze nic ale ile rozwodo
i zdrad "z winy" NK, a nie ludzi:D

Gość robinia12345
oj, nie do końca ta Twoja teoria jest prawdziwa. Ja sie zarejestrowałam na nk na samym poczatku tego portalu i dla mnie miało to cel nawiązania starych znajomości, umawiania się na spotkania klasowe