Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Corina20

Wasza 18-stka! Jak spędzaliście ten dzień??

Polecane posty

Mam problem a co za tym idzie pytanie;) Za 1,5 miesiąca mam 18-stkę z tym, że zupełnie nie wiem jak ją zorganizować dla znajomych ponieważ nie mam takiej jednej zgranej swojej paczki osób którą mogłabym zaprosić, ale wielu znajomych kolegów no i kilka koleżanek by było. Z tym, że jeden drugiego w zasadzie nie zna bo każdy z osobna zna mnie. Chciałabym zrobić jakąś fajną imprezkę ale nikt nie obchodzi w sumie urodzin w podobnym dniu co ja, chyba, że kumpela z klasy. Mój brat kiedy robił 18-stkę to wyprawiał z kolegą i przyszło wtedy dużo ludzi i opłacało się coś robić. Gdybym robiła sama to dużo osób na takiej imprezie nie będzie więc nie opłaca się robić jakiejś wielkiej imprezy. Mieliście podobną sytuacje? co możecie poradzić? ;) Jak zorganizować tą 18-stkę i się dobrze bawić? ;) Jak spędzaliście swoją 18-stkę?? ;)

Gość taki andrzej
nie organizowałem 18 nastki

Gość taki andrzej
nie organizowałem 18 nastki

Gość hej hej hej heejjj
ja zaprosilam połowe klasy ,i innych znajomych ,opiłam sie i poszłam spać o 24 :D wstydd no ale co tam ,18 ma sie tylko raz :D

Gość franziska van almzik
ja kupiłam dzisiec kwasów i podzieliłam je na pół nistety nie pamietam co sie działo ale miasto mówiło przez miesiac o tej imprezie