Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hua hua

Nie moge zrozumiec, jak faceci moga zwracac uwage jedynie na wyglad

Polecane posty

Gość hua hua

Temat topiku to trochę prowokacja, aby więcej osób zachęcić do wejścia. Mam koleżankę. Bardzo ładną. Wysoką, szczupłą, zadbaną, o ślicznej twarzy. Głupiutką. Tj. nigdy z nauką nie miała problemów, ale przez wszystkie lata naszej znajomosci zawsze dziwila mnie jej pospolitosc, oczywistosc, obiegowe opinie, zainteresowania zadne lub bardzo przyziemne; w czasie rozmowy jej jedyna kwestia jest durnowaty smiech. Jest pozbawiona wdzieku: w tancu, w chodzie, w kazdej sytuacji. Ale z powodow wczesniej wymienionych jest bardzo pewna siebie i przekonana o swojej unikatowosci. Zainteresowanie nia nie jest tylko natury cielesnej, bo gdyby bylo, doskonale moglabym to zrozumiec. Faceci nie tylko ogladaja sie za nia i zaczepiaja, nie tylko marza o zaliczeniu jej, ale o stalym zwiazku, przede wszystkim. I wlasnie to mnie najbardziej ciekawi. Znam ja od podstawowki i wiem, ze nic takiego jak cudowna tranformacja przy mezczyznach sie nie dokonuje. Nadal jest nudna i pozbawiona polotu, ale mimo wszystko za nia lataja i gimnastykuja sie, byle na nich spojrzała. Sama nie potrafie sobie wyobrazic, ze chce byc z jakims facetem, tylko zeby nasycic oczy. Uwazam, ze jesli chodzi o zwiazek, te dwie kwesite trzeba pogodzic: atrakcyjna dusze z atrakcyjnym cialem. To skąd takie zachowanie u nich?

Gość puste serce i kiesznie ...
tak jak kobiety szukają duzego kutasa i grubego portfela lub przynajmniej jednego z tych wymienionych tak my szukamy cycków ot i koniec bajki . zagadka : Jak wygląda dziecko dwojga brzydkich rodziców ?

Gość nie wiem ale chetnie bym sie
na mozgi zamienila z tymi facetami - mam 35 lat, od 2 lat szaleje za mna 29 latek, jest bogaty, ma zayebiste cialo, dobre serducho, gotuje, sprzata, dba o kobiete... tylko cholera, lotny to on nie jest :(

Gość nie wiem ale chetnie bym sie
na mozgi zamienila z tymi facetami - mam 35 lat, od 2 lat szaleje za mna 29 latek, jest bogaty, ma zayebiste cialo, dobre serducho, gotuje, sprzata, dba o kobiete... tylko cholera, lotny to on nie jest :(

Nie wiem o co Ci chodzi. Jesteś zwyczajnie zazdrosna. Ot. Nie wiem czy marzą o mnie faceci, ale zawsze jak stoję sama obłażą mnie ze wszystkich stron i zagadują.. często pytają jak zrobiłam zadania, albo jaką dałam odp. w teście... mimo iż za dobrze się nie uczę. Chłopaki po prostu lubią może takie dziewczyny... nie mam pojęcia.

Gość hua hua
Bez takich szowinistycznych tekstów:O

Gość hua hua
hua hua Bez takich szowinistycznych tekstów ---> tekst, który dochodzil 4 min miał byc do puste serce:O małrycyna ---> wiesz, moze to irracjonalne, ale czuje sie calkiem dobrze ze swoim cialem. ten topik to nie zazdrosc, tylko zaspokojenie ciekawosci chłopcy po prostu lubią takie dziewczyny? ale jakie? ładne idiotki? czujesz sie z nimi spokrewniona?:D

hau jeszcze nie raz uslyszysz, ze jestes zazdrosna. moje zdanie jest takie-kazdy ma swoj target. przecietnie madrzy kolesie leca na niezbyt madre panny i tak sie kreci... zaloze sie, ze zaden gosc z przenikliwym umyslem nie marzy o twojej kolezance :)

Gość Nie mogę zrozumieć
dlaczego kobiety zwracają uwage tylko na kasę (stanowisko, samochód) faceta

Gość bo faaceci wcale
tak naparwde nie lubia madrych bardzo kobiet. Mowia,ze lubia tak nie ejst. To facet chce dominowac intelektua;nie w zwiazku podejmowac decyzje takie jest prawo natury

Gość wszystkie kobiety są wredna
ale niektóre mają duże cycki!!!

jakie znów szowinistyczne , to prawda o życiu , nie puszczaj tu głodnych kawałków . Bo tak jest , faceci dążą do posiadania ładnej kobiety by mieć zdrowe i ładne dzieci , a kobiety do zdobycia odp. ojca dla swoich dzieci i tyle .

Gość a o co chodzi
a skad wiesz ze ona dla nich nie jest interesujaca? Skoro od podstawowki sie z nia kumplujesz to jednak musi byc fajna, bo inaczej bys sie z nia nie zadawala. Skor chca z nia stalego zwiazku to jednak musi miec w sobie cos wiecej niz wyglad. I skoro dobrze sie uczyla to glupia tez nie jest.

pospolitosc, oczywistosc, obiegowe opinie, zainteresowania zadne lub bardzo przyziemne. Mężczyźni są prości , lepsza taka niż pierdolenie o cudach z kosmosu :D

Gość każda kobiete mozna szybko
uszczęsliwić, ale jest to bardzo kosztowne

Gość hua hua
nie moge zrozumiec - przez 2 lata bylam z facetem, który studiowal historie i zamierzal zostac nauczycielem. i kochalam go do szalenstwa:D a o co chodzi - kumpluje sie z nia mimo woli - razem chodzilysmy do tych samych szkol, znaja sie nasze mamy, mialysmy wspolnych znajomych

przez dwa lata.. . Zrób z nim czwórkę dzieci to porozmawiamy

Gość hua hua
pusty, jestes niekonsekwentny. najpierw twierdzisz, ze kobiety nie SZUKAJA takich mezczyzn, a potem wymagasz 4 dzieci:O

Widać że nie był dość "dobry " weź biednego i nie marudź :D

to tylko żal dupę ściska :D

Skoro jest pospolita nie znaczy, że jest od razu idiotką... Co jest złego w pospolitości? Widocznie ci faceci znają ją od innej strony niż Ty i widocznie dostrzegaują w niej coś intersującego skoro chcą tworzyć z nią związki... Co innego gdyby zawierali z nią przelotne znajmości, wtedy szybciej można by o niej powiedzieć, że jest pusta... ale w tym wypadku chyba jest inacze...

Gość Trzaskacz klapą
wygląd laski to u faceta 80 procent

Mialam podobna kolezanke. Ale to, ze nie ma ona wlasnych opinii (moja akurat zwykle slowo w slowo powtarza cudze, czyli nasze) wydaje sie czasem po dluuugich miesiacach (wtedzy zazwyczaj mezczyzni odchodzili i brali sie za osoby bardziej ciekawe w rozmowie), a moja kolezanka byla do tego przesympatyczna i urocza, tak wiec miala powodzenie. Mam nadzieje, ze w koncu sobie jakiegos pana przygrucha na stale, bo to bardzo mila osoba, a ze mniej lotna, to nie jej wina :P Hm, moze gdybysmy my, kobiety, wieksza uwage zwracaly na meska urode, bylybysmy szczesliwsze? :P

hmm...a ja MIALEM ZNANA MODELKE...KTORA PORZUCILA MERCEDESA I JEZDZILA ZE MNA SEICENTO...MIALEM LADNA INNA..A ZDOBYLA MNIE DUZO MLODSZA Z DOBRA DUSZA DZIEWCZYNA KTORA O MNIE WALCZYLA...BYLISMY 2 LATA I W WIGILIE SIE ROZSTALISMY...A JA DOJSC DO SIEBIE NIE MOGE..I NAWET WYJSC Z DOMU MI SIE NIE CHCE..LOS JEST ZMIENNY I ZASTANAWIAM SIE..DLACZEGO SIE PRZEJMUJE JAK POZNAM KOGOS..INNEGO..A JEDNAK WNETRZE MOWI......PRZYTULILBYM SIE...

Gość magic moments
ale w czym problem? ludzie dobieraja sie tak jak chca, skoro ktoś twierdzi, ze dla niego wyglad laski to 80%, tzn,sam jest idiota, który zamierza spędzac swój czas z pustogłową lalką.....ale konstytucja mu na to pozwala...a co do faktu ze laski lecą na kase.....coż-albo są głupie, albo widać jedyne co facet moze im zzaoferowac, to kasa...

Gość dobrełe
Nieśmiało chciałbym zauważyć że powielane są tu dwa stereotypy : 1. Ładna to głupia 2. Kobiety są bezgranicznie głupie. To piszą same kobiety o innych kobietach , więc 3/4 kobiet jest głupia a z pozostałą 1/4 nie chciałbym rozmawiać. :D

Gość hua hua
mała blondiii:D ale coz zrobic? zawsze, gdy spojrze w lustro, po rpstu musze, MUSZE, zwyzywac wszystkie śliczne intelektualistki, bo inaczej czuje sie niedowartosciowana:( dobrele - to nei jest reguła, że jeśli ładna, to głupia, ale zauwazylam na swoim przykladzie, ze jesli poswiecam swoja uwage ku jednej stronie, to druga zaniedbuje, np. zamiast cos przeczytac to dopieszczam paznokcie, albo zamiast isc na zakupy, to zwiedzam muzeum. dlatego trudno mi uwierzyc w superzadbane, dopracowane w malych szczegloach dziewczyny, ktore sa bardzo oczytane i obyte. chyba ze dla nich los okazal sie tak laskawy, ze dal im dobe trwajaca 48h, a nie 24, jak mi, biednej zazdrosnicy