Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pe-rł-a

Czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość pe-rł-a

Od jakiegoś czasu mama mojech chłopaka chodzi i ciągle w moim towarzystwie mowi do niego stary kawaler, zadaje takie dziwne pytania kiedy biala suknia itp. Ale tylko do niego , do mnei nic nie mowi ale zawsze robi to kiedy ja jestem. Już się dziwnie z tym czuje. Jestem troche mlodsza od mojego i nie oszukujmy sie mu by sie juz przydala rodzina , dziecko , dom itp. Mi sie zdaje , ze ona sie boi , ze ja mu teraz zmarnowalam te ponad dwa lata i go zostawie , a mu coraz trudniej bedzie kogos znalesc , a ona by juz bardzo chciala dzidzie w rodzinie. Daje mi to troche do zrozumienia czasem w rozmowach. Dzisiaj chce powiedziec mojemu czy nie może jej delikatnie zasugerowac , ze mnie to krepuje. Jak myslicie to dobry pomysl?

Gość Motylek w klatce.
Weź z nim ten ślub teraz, bo później będzie za późno. Dwa lata związku to i tak już o rok za długo jak na oświadczyny.

Gość hbdjsn d
kurwa "dzidzie w rodzinie " :o ty masz chyba 15 lat co :o

Gość przypierdalacz poranny
kupic białą sukienke, potem urodzić dziecko - to nie pomysł, to normalna kolej rzeczy... A ty na co czekasz? Az bedziesz stara i brzydka??

Gość pe-rł-a
tak tylko, że ja mam 20 lat dopiero i jeszcze nie chce ślubu i dziecka. A to określenie "dzidzia w rodzinie " to określenie właśnie matki mojego. Ona kiedyś powiedziała, że czekają na dzidzie w rodzinie.

Gość hbdjsn d
to niech se sama zmajstruje dzidzie :D

Gość gsfdjfgwaiefawegfawf
a on ile ma lat??

Gość pe-rł-a
on ma 29

Gość rozumiem cie doskonale
ja w wieku 20 lat smialam sie facetowi w twarz jak mi mowil o malzenstwie, w zyciu bym sie nie zgodzila, to zdecydowanie za wczesnie a teraz mam 25 jestem z facetem od 3 lat a on...nie chce slubu z koleji ja juz ttego potrzebuje i lipa :( i tak zle i tak niedobrze

Gość pe-rł-a
dokładnie, tak źle i tak nie dobrze. Ja właśnie też mam znajoma ktora w wieku 21 lat powiedziala, ze nie przyjmie pierścionka bo to nie czas jeszcze. Teraz ma 24 juz bardzo chce ,a on mowi , ze teraz nie ani ślub ani dziecko bo on zmienia prace i nei wie jak to bedzie i , ze moze za rok lub nawet dwa ,a ona rozpacza;/;/

Gość poddnosze
podnosze