Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil cafe

Przyjaźń erotyczna to cudowna sprawa!

Polecane posty

Gość kamil cafe

O co chodzi? Chodzi o to, że sam seks bez zobowiązań jest niezły, ale czegoś mu brakuje (jest nieco pustawy :-). A z drugiej strony z zakochiwaniem się różnie bywa... zawsze w tym cały jest ambaras, aby dwoje chciało naraz. A przyjaźń erotyczna to coś, co może sie przydarzyć, nawet jeżeli masz chłopaka. Można siebie nawzajem uwielbiać, wpatrywac się w oczy, czule dotykać, spotykać tak jakby ze swoim chłopakiem, tyle że ze świadomością, że to nie jest trwałe. Można chodzić do kina, można na basen, na pizze i ... można leżąc wspólnie w łóżku oglądać telewizję :-) Można by nawet było sie nawzajem sobie zwierzać ze swoich problemów, bo ja nie czułbym się łyso, jakbyś mi opowiadała o swoim chłopaku. Mało tego - szczerze mógłbym pomóc, bo facet widzi sprawy tak jak inni faceci. Uważam, że lubiąc siebie i tak się spotykając to cudowna sprawa. Jeśli Ci sie to podoba - napisz do mnie :-)

Gość kamil cafe
Jestem trochę roztrzęsiony, bo mój przyjaciel się do mnie zalogował z zaskoczenia, wziął mnie brutalnie od tyłu. Ale było bardzo przyjemnie. Teraz muszę stać pisząc to wszystko, ale myślę że do Sylwestra się zagoi :)

Gość przypierdalacz poranny
Pisać można wszystko, internet jak papier wszystko przyjmie. W realnym świecie nie jest tak rózowo.

Gość tak może pisać tylko
gej, bo kobieta ma jeszcze jedną strefę erogenną, która nazywa się umysł, i niestety może się zakochać......

facet też może :-) i często w takich układach jest dobrze, dopoki sie facet nie zakocha i nie zepsuje wszystkiego. i nie rób ze mnie geja, hehe :-D