Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręcę i c****opadają

czemu lesbijki to babochlopy?!

Polecane posty

Gość ręcę i c****opadają

Niech mi ktoś to wytłumaczy. Każda lesbijka jaką poznam/zobaczę ma krótkie postawione włosy,na ogół nadwagę,chodzi,mówi i zachowuje się jak chłop. Gdyby mnie pociągali faceci to bym byla hetero! A jak juz sie znajdzie jakas przypominająca niewiastę to się okazuje ze jest bi i tylko szuka kogos do trojkąta ;(

Gość rece i c****opadają
Mnie by raczej nikt nie poznal. I tez bym chciala kurcze no trafic raz na taką,co jej by nikt nie podejrzewal,a jednak jest:D

Gość kurtka.debenhams
co racja to racja. u mnie w pacy jest taka jedna i jej dziewczyny tez tak wygladaja...

Gość rece i c****opadają
Nikogo nie obrażając,ale to sprawia,że czasami mam wrażenie,że homoseksualizm nie jest jednak tylko orientacją seksualną,ale jakiegoś rodzaju zaburzeniem. W każdym razie-skazuje mnie to na samotność.

Gość babochłopy to feministki
lesbijki są całkiem ok ;)

miałem w grupie dziekańskiej dwie lesbijki, dziewczyny tak śliczne, że kopara opada na trampki, tylko najgorsza kasiora, wszystko podwójnie, buuuuuuuu

Gość ręce i c****opadają
Ale temat nie jest o gejach i to jacy oni są w tej dyskusji nie ma nic do rzeczy. Poza tym gejów albo jest więcej niż lesbijek,albo po prostu są odważniejsi w pokazywaniu się. Poznałam ich wielu, i wśród nich było kilku takich, po których w życiu bym się nie spodziewała,że mogą być homoseksualistami. Oczywiście większość jest zniewieściała. Ale lesbijki, kobiecej i atrakcyjnej nie udało mi się spotkać.

Gość Ona leeees
A ja jestem bardzo kobieca :) Nosze makijaż, seksowe ciuchy. Byc może wszystkie laski jakie spotkalaś to byly butch a nie femme ? ja szukam dla siebie jakiejs ślicznej, wrazliwej Pani ale narazie cicho:( pozdrawiam! wszystkie less trzymajcie się:*