Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czarne dzieci

Czarne dzieci! Czy to możliwe!?

Polecane posty

Gość mam czarne dzieci

Moja żona urodziła bliźniaki, wszystko było by w porządku gdyby nie fakt że one są czarne. Ona mi mówiła że jej prapradziadek jak był w Afryce to ożenił się z murzynką i że teraz czarne geny się ujawniły po prostu i że nie ma w tym nic dziwnego. Ja jej w sumie wierzę bo wiem że mnie kocha i że nigdy by mnie nie okłamała ale koledzy się ze mnie śmieją i mówią że to nie możliwe i że mi kit wciska :(... czy to możliwe że jeśli rodzice są biali ale jedno z nich miało czarnego przodka to że czarne geny mogą się ujawnić i dzieci mogą być czarne? Wydaje mi się że to prawda bo rpzecież żona by mnie nie okłamała, ale wolę się upewnić.

Gość hauz lekaz
oczywiscie ze mozliwe! jak mozesz watpic? a kolegami sie nie przejmuj, zazdroszcza!

Dlaczego piszecie, że to prowo ? Mój Drogi.. takie przypadki zdarzają się naprawdę, naprawdę rzadko.. ale zdarzają się. Gratuluję...

Gość mam czarne dzieci
To nie jest prowokacja! Naprawdę moi dwaj synowie są czarni. Wydaje mi się to ujawnienie się czarnych genów mogło być spowodowane tym że jak żona zaszła w ciążę jak byliśmy na wakacjach na Mauritiusie. Może to całe słońce i w ogóle klimat miał wpływ jakiś na płód?

Gość porazka zycia
:Pbuahhaha, no niezłe, niezłe, ale za mało polotu i fantazji

Gość ladaco..
jak są czarne ,to je umyj:D

Gość porazka zycia
pewnie łona rodziła na grubie:D

Gość fgadahdhhhad
w czasie ciążty dodałem jej dla żrtu do kawioru trochę poasty do butów. Myśłicie że to dlatego?