Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbvbvb

Mam TRĄDZIK + GRONKOWCA, zaczynam leczenie Zapperem

Polecane posty

Gość bvbvbvbvb

Dlaczego nie? Warto spróbować. Daję sobie na to 3 miesiące. Będę tutaj na bierząco pisać o rezultatach lub (tfu!) ich braku. Cera jest moją zmorą :( Z makijażem czy bez - jest źle. Pryszcze, ropniaki, bolące gule. Na domiar złego zaczęłam wyciskać, co bardzo pogorszyło stan mojej cery. Życzcie mi wytrwałości :)

zycze powodzenia...ja z trądzikiem borykam sie od 7 lat...teraz mam 21, ropniaki juz rzadko wyskakuja, ale mam pełno zaskurnikow, trudno je zamaskować...wstydze sie pokazac swojemu facetowi bez makijażu:/ na podkłady wydałam już kupe kasy..ehhh...powiedz prosze ile kosztuje ten lek, ktory zaczynasz stosować i czy jest dostepny bez recepty?

Gość bvbvbvbvb
Hej :) To nie jest lek, ale urządzenie, które kupiła moja mama jakiś czas temu na zupełnie inną przypadłość (już zdiagnozowaną, ale ok 2 lata chodziłam po różnych lekarzach specjalistach i przyjmowałam masę leków - bez efektów). Jak już nic nie pomaga to człowiek sięga po cokolwiek ;) http://www.bioter.pl/zapper.htm

Gość bvbvbvbvb
Wierzę, że pomoże :D Ale najważniejsza jest konsekwencja...

Gość bvbvbvbvb
Czy ktoś z was stosował Zappera w podobnym celu?

Gość malenka1994
hej ja mam 15 lat i od 3 lat mam problem z tradzikiem !! przez jakiś rok nie obchodzlo mnie to za bardzo !! nie używałam makijażu ani nic !! i miełam masakre !! potem poznalam nowe towazystwo i zaczelam sie pszejmowac !! chcialam isc do kosmetyczki ale odradzili mi !! wydalam duzo kasy na kremy itp !! potem poszlam na solarium i przez jakis tydzien,dwa chodzilam !! i znikly mi zasuszylo !!

oj, gdyby był złoty środek na trądzik, to z pewnością dziewczyny nie zakładałyby kilku wątków dziennie w stylu - pomóżcie... poszukaj, były tu wątki o tej metodzie...nie wiem czy komuś pomogła

malenka- nie pisz kazdego zdania z wykrzyknikami, bo az sie glupio to czyta. a co do zalozycielki topiku- moja kolezanka miala takze straszny tradzik i gronkowca, nie pomagaly jej zadne tabletki, nic. zaczela jezdzic do Sopotu do jakiejs pani dermatolog, ktora robila jej zabiegi chyba laserem plus dodatkowo jakims kwasem- kurcze teraz nie wiem dokladnie. w kazdym razie po kilku zabiegach buzka jak pupka niemowlaka. az nie do poznania. niestety te zabiegi sa dosc kosztowne- chyba okolo 100-200 zl za jeden. pozdrawiam i powodzenia

Gość bvbvbvbvb
beattraax - o ile jeszcze tu zajrzysz... Czy mogłabyś dowiedzieć się od tej koleżanki, co to były za zabiegi? Byłambym wdzięczna :) Ja nadal nie zaczęłam kuracji :O Ale dzisiaj definytywnie zaczynam Poza tym wrócę do łykania witaminy B (kiedyś trądzik znacznie zmalał kiedy zaczęłam ją łykać - coś w tym musi być), kaspułek z liścia oliwnego i jedzenia owsianki codziennie (kiedyś tak jadłam i cera była o niebo lepsza :)))

Gość bvbvbvbvb
Wczoraj ostatecznie zaczęłam terapię zapperem. Zobaczymy czy będę efekty za tydzień, za miesiąc. Ponawiam też pytanie o ten laser... Może ktoś z was wie?

Gość ja to rozumiem osoby z tradzik
hej ja Ci odpisze mialam strasznie silny tradzik spowodowany podniesieniem testosteronu, przez wlasnie leki na tradzik itp. no ciezka sprawa. Z tego wszystkiego porobily mi sie bliznowce 2 wielkie na policzkach. tradzik wyleczylam, najpier bralam diane 35 ale tylko na 6 miesiecy i testosteron wrocila do normy. po tym wszystkim moja twarz byla koszmarem, uratowala mnie oani dermatolog stosowalam masc clindacne antybiotyk i do tej pory stosuje bo pieknie usuwa przebarwienia. Na twarz mialam robione zabiegi laserem, takie naswietlanie po 6 minut 10 laserow na miesiac, leczylam sie tak przez rok dzis nie mam ogromnych blizn i bliznowcow, pozostaly mi lekkie blizenki, ale stosuje masc dermatix swietne efekty. Powiem Ci ze teraz przeszlam ospe i niestety kilka sladow mam, ale tym razem stosuje tylko masc, moze na laser zapisze sie wiosna zobacze efekty masci, bo s ata delikatne dziurki. Wiem co co czujesz walczac z tradzikiem ja przeszlam koszmar,

Gość bvbvbvbvb
A czy te zabiegi laserem są bolesne? Pytam z czystej ciekawości, bo tak czy tak jestem zdecydowana - robiłabym wszystko, żeby mieć ładną buzię :O Twarz w wypryskach to przekleństwo... :(

Gość upupup...........

Gość jerzyk2009
Ja stosuje zapper 3 dzien po 6 godzin dziennie i pomaga nie mam zaczerienionego tradzika i mnie nie boli jak wczesniej i bede stosowaldalej na czestotliwosci 400 mhz. Podrawiam:)

Gość zelgadia
A jaki zapper mogłybyście mi polecić? Co dają te droższe zappery albo z częstotliwością rife, albo jeszcze czym innym?

ja mialam tez zapalenie mieszka wlosowatego plus gronkowiec naprawde zle to wyglądalo , chociaz ja nigdy nie mialam trądziku jak bylam mlodsza buzia glaciutka ladna az sie zarazilam tym dziadem bralam izotek i naprawde poprawa ogromna nic mi narazie nie wyskakuje mam nadzieje ze juz sie tego pozbylam dodatkowo nie mam zadnych zaskórników na nosie skora taka napieta scisla zadnych porów porozszerzanych :)