Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnaPanna1989

Czy to facet z klasą, czy laluś...

Polecane posty

Gość PewnaPanna1989

Cze... Mam pytanie, nie dawno poznałam pewnego chłopca, jest okej i fajny, ale zauważyłam coś takiego u niego, że on ma 6 zegarków na ręke, każdy inny. Bo mówi że do dresu to pasuje elektroniczny, do garnituru z branzoletką, do dżinsów...itd. Zwraca też bardzo uwage na to jak się ubiera żeby wszystko pasowało do siebie. Nie chodzi mu nawet o to że cały czas się ubiera tylko w te markowe ciuchy, bo i te takie mniej markowe i mniej oryginalne też, ale on zwraca uwage na dopasowanie wszystkiego. I MAM PYTANIE?? Czy według was to facet z klasą, elegant czy taki troche laluś?? Jak wam się wydaje??

Gość bierz tego z KASĄ

Gość PewnaPanna1989
Prosze o odpowiedzi i wasze zdanie...

Gość frfrf
bardzo dobrze zna sie na tym

Gość zrób mu laskę z połykiem
to się przekonasz

Gość uważam że
ciężko jest powiedzieć. Może po prostu jest pantoflarzem i musi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, może jest lalusiem i stoi 2 godziny przed wyjściem przed lustrem a może jest całkiem spoko kolesiem, który lubi dobrze wyglądać? Nie nam to oceniać

Gość granatowe
gej

stawiam na geja... jeśli jest hetero i jednocześnie tak skrupulatnie "dba o dodatki", to jakieś takie ... pizdowate musi być... facet ma o siebie dbać, ale bez przesady

Gość granatowe
hetero bedzie miał max 3 zegarki, plus ten z komunii pamiatkowy. 6 zegarków , które dobiera se kolorystycznie to hmm... gej jak nic

Gość granatowe
zajrzyj do jego szafy, jak ma wszystko poukładane perfekt kolorystycznie i w kanty to gej

Gość pedant
po prostu... Chcoaiz nie ciepię tego waszego klasyfikowania ludxi po jednym tekście o nich to musze przyanać że mam kumpala -geja któy jest mega pedantem. Chociaż ubiera sie normalnie, raczej w styl tzw. sportowej elegancji- zwykle: dżinsy, koszula taka do dżinsów, buty pantofle normalne. Ale z nim moge dyskutować o kosmetykach tak jak z niejedna koelżanką się nie da, zna sie na kremach, peelingach, maseczkach, oliwkach itp. - i codzienie zimą przed wyjściem z pracy używa pomadki ochronnej firmy Avene - żadne innej - noabene około 30-40zł za sztuke.

Gość justine23czernobyl
Wcale nie trzeba być gejem, jeśli chłopak zna się na kosmetykach itd.

Gość pedant
Ale akurat on jest gejem... Choć oczywiście to nie jest równoznaczne z tym.

Gość uuuuaaaauuuu
Wg.mnie się ciesz że facet o siebie dba i potrafi się ubrać...

Gość Co za bzdury
Jest po prostu pedantem (Nie mylić z gejem :P) lubi być perfekcyjnie ubrany, czysto i dbale.

Gość alitkaaa
ja takiego chcę bo sama taka jestem ;) dogadalibyśmy się znakomicie. nie przepadam za facetami, którzy mają w dupie dobór takich drobiazgów.

Gość PewnaPanna1989
Nie jest pedantyczny bo w mieszkaniu miałby wszystko poukładane co do milimetra, a tak nie ma. On zwraca uwage tylko na dobór swojego ubrania... Nie jest napewno gejem... Ponadto wędkuje, skacze ze spadochronem i jeżdzi motocyklem, a to nie są gejowskie hobby...:)