Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa

Nie bede miec slubu bo

Polecane posty

Gość smutnaaaaaa

nie znajde swiadkowej... zawsze bylam zamknieta w sobie, malo towarzyska, nie mam nawet jednej prawdziewj przyjaciółki... żalosne:( chyba wezme kogos z ulicy;)

Skąd jesteś? Jak z Krakowa to mogę być twoją świadkową a i w organizacji ślubu chętnie pomogę. :) Mówię serio. :) A jak u ciebie z kumplami? Bo nie jest tak, że musi być świadek i świadkowa, mogą być też dwie osoby tej samej płci.

Gość no ja bralam slub dla
ukochanego, nie swiadkowej ,ale zrobisz jak uwazasz...

Gość nie martw sie
u mnie tez bedzie krucho ze swiadkowa :) ale w razie potrzeby zawsze sie cos zorganizuje:)

Gość taki problem to nie problem
nawet możesz poprosić jakiegoś wujka i ciotkę żeby podpisali papiery i nawet nie muszą stac za tobą w kościele jeśli nie chcą, moja kuzynka tak miała i jakoś nie było z tym większych problemów

Gość juzniesmutnaaaaa
tzn. ja nie jestem jeszcze zareczona , ale juz na zapas sie balam co to bedzie jak mi sie moj facet oswiadczy, mysle, ze niedlugo to zrobi. Wstydze sie bardzo tego ze jestem takim samotnikiem, ale widze, ze niepotrzebnie:) myslalam zeby wziac za swiadkowa kuzynke tylko ona mieszka na drugim koncu Polski i byloby mi troche glupio ja prosic bo pomysli sobie, ze nie mam zadnych kolezanek i bedzie miec racje... cos sie wymysli, dzieki dziewczyny:) ps. do krakowa to mam 5 godzin:)