Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Czy moze mi wybaczyc???

Polecane posty

Bardzo żałuje ze to zrobilam niestety czasu nie cofne stalo sie...nieiwem czy powinnam miec nadzieje ze kiedys mi chlopak wybaczy.Prawda jest taka ze nie bylismy razem nigdy on mial dziewczyne od poczatku i ja od poczatku o tym wiedzialam...pisalismy od prawie roku wszystko bylo ok byl to moj jedyny meski przyjaciel zawsze pomocny prubowal zrozumiec chociaz robilam dziwne rzeczy on zawsze mnie wspieral.Niestety cos mi odwalilo i poczulam ze chce cos wiecej on tez myslal o zdradzie ale tylko myslal wiem ze i tak by swojej dziewczyny nie zdradzil.Wiec wyslalam jej wszystkie nasze wiadomosci z ponad roku.Ona mu wybaczyla..a ja nie czuje teraz nic oprocz tego ze starsznie zaluje bo starcilam przyjaciela on nie chce mnie znac w sumei sama sie mu nie dziwie.. myslicie ze kiedys bedzie mi mogl wybaczyc????

Gość no i wyszlo z
ciebie zazwistne kurwisko :) szukalas "przyjaciela" ? raczej chcialas sie wpierdolic w czyjs zwiazek rzygam na takie szmaty jak ty

Gość eqo
gwarantuję że nie wybaczy a jedyne co będzie do ciebie czuł to nienawiść myślałaś, że jak to się skończy?

Niewiem co ja wtedy myslalam, pewnie nie myslalam kiedy to wysylalam zrobilabym wszystko zeby mi wybaczyl i tak juz nie licze na jakis kontakt z nim bo on mnie nie chce znac chce zey kiedys mi wybaczyl

Gość GlamRock
bylam w identycznej prawie sytuacji jak Ty tydzien temu, z ta roznica ze znalam faceta prawie 3 lata i przez rok bylismy ze soba ale tak naprawde bylismy kims wiecej niz przyjaciele caly czas - sypialismy ze soba itd. no i w pewnym momencie postanowilismy 3 raz do siebie wrocic . umowilismy sie na spotkanie ale do niego juz nie doszlo - okazalo sie ze w tym samym czasie krecil z inna. wybaczylam mu bo traktowalam go jak przyjaciela , wspieral mnie ciagle , codziennie rozmawialismy. ale do rzeczy - gdy byl juz z inna pisalismy do siebie setki smsow o dwuznacznej tresci , umawialismy sie ze soba. pewnego dnia uzgodnilismy ze sobą nastepne spotkanie - kino a pozniej wspolna noc w moim mieszkaniu. brakowalo mi seksu wiec sie zgodzilam.jeszcze tego samego dnia napisala do mnie jego dziewczyna z pytaniem czy moze mu ufac. no i wygadalam się . przeslalam jej nasze rozmowy erotyczne. bylam wsciekla no i nie szczedzilam jej opowiadan o nim - prawdziwych oczywiscie. pozegnalysmy się milo i miala nic mu nie mowic. oczywiscie pare godzin pozniej wszystko mu pokazala , poskarzyla sie . moj przyjaciel zablokowal mnie wszedzie gdzie sie tylko dalo , powiedzial ze nie chce mnie znac za to ze nie jestem lojalna , ze tamtej o wszystkim opowiedzialam itd. zalowalam tego jak cholera , ryczalam dzien i noc , nie moglam sobie darowac ze mna ponioslo i wyslalam te rozmowy jego nowej. przepraszalam go ciagle w smsach. widzial ze mi zalezy - po paru dniach mu przeszlo. rozmawiamy jak dawniej , choc juz nie z taka czestotliwoscia jak wczesniej. ale mam nadzieje ze za niedlugo wszystko wroci do normy ;)

Gość wiem ze zle zrobilam wiem
GlamRock a czy oni sa dalej razem?

ja jestem w podobnej sytuacji,nie wiem czy nie w tej samej :/ nie wiem czy jemu wybaczyc... z tym ze oni pisali smsy o dwuznacznej tresci, co s w styulu cybersexu... nigdy sie nie spotkali i on nie chcial sie spotkac z nia mimo ze ona nalegala

Gość no i wyszlo z
i po co ma ci wybaczyc? zebys kiedys znowu w napadzie zazdrosci o jego zwiazek wyslala jego kobiecie wasze rozmowy? tylko nie pisz nigdy wiecej bo takie cos jak ty nie ma zasad i charakteru Jak chlopak jest madry to utnie wszelkie kontakty z tobą boś niewiele warta jezeli nie nic Reasumując: żenują mnie takie podmioty jak ty - zalosne, zazdrosne, żywiące się ochlapami czyjejś uwagi, liczące że wsadzą swoją dupę w cudzy związek \łądnie cie mama wychowala zero zasad, szacunku ty nawet siebie nie szanujesz fuj

Gość GlamRock
są razem . baaa zakochana jest w nim bardziej niz wczesniej.nagadal jej chyba ze to co mowilam to bzdury , i ze z zazdrosci to zrobilam bo inaczej tego wytlumaczyc nie moge. ja na jej miejscu nie chcialabym juz z nim byc no ale coz ... naiwnosc kobiet ....

Gość GlamRock
no i wyszlo z facet Cie zdradzal z jakas ze tak reagujesz? trochę kultury

GlamRock... a uwaszasz ze taki cybersex z inna to zdrada? ech faceci to dranie!!!! :/9

Gość no i wyszlo z
nie musi mnie cos osobiscie dotknać, aby można wyrazic swoje zdanie Dla mnie to proste - nie szanuje ludzi, ktorzy sami sie nie szanuja :) a ten przyklad tutaj to wrecz podręcznikowy przyklad małego ludzkiego zera, zero charakteru, zaro osobowosci, zasad moralnosci itd ale interesuje mnie kwestia PO CO autorce wybaczenie ? zeby sie lepiej poczula? zeby zeby ? nie wiem po co Usiluje to pojąć, ale widać tok myslenia takich stworzen obcy mi jest :p

Gość GlamRock
ale z ta dziewczyna jak on dlugo sie znal? to byla kilkudniowa znajomosc internetowa? bo jesli tak , to bym wybaczyla. jesli pisali ze soba bardzo dlugo , ona zwierzala mu sie z problemow , komplementowal ją to wtedy stracilabym do niego zaufanie i zostawilabym takiego mężczyznę. nie obchodziloby mnie to ze nie znali się w realu

Gość zdradzona i oszukana
wszystko mi powiedzial, ze ona sama zawsze pisala, ze pisali rok temu jakis tydzien a teraz jakies 5 dni. zreszta pokazal mi wszystkie smsy ,zarowno te odebrane jak i wyslane. .wiem ze bylo tam wszystko, bo nie mial czasu nawet skasowac, bo nigdy do kom mu nie zaglafdam, dzisiaj przyszedl sms, kazal odebrac ,wiec odebralam a tam takie cos x((((((( i od razu sie przyznal,wszystko pokazal... z tego co wycztalam,to ona zawsze zaczynala rozmowe,czasem nie odp, wiec ona wysylala kilka razy ten sam sms,by odp. pytala czy ma laske, wiec [isal ze ma i kocha. ale raz napisala,ze ma fotki w bikini zrobione specjalnie dlka niego a on napisal zeby w takim razie wyslala :((((((((((

Gość zdradzona i oszukana do glamro
przepraszam za bledy ale pisze szybko bardzo :((((

Gość GlamRock
skoro wszystko Ci pokazal i nic nie ukrywal przed Toba tzn ze mu zalezy. wybaczylabym mu w takim razie patrząc na to , ze on sam nic jej nie proponowal , nie zaczynal tych rozmow i znali się zaledwie pare dni , nie licząc rocznej przerwy. no i najwazniejsze - przyznal się , że ma kobietę

Gość zdradzona i oszukana do glamro
no ale fotki od niej chcial!!!!!! :(

Gość GlamRock
ale chcial czy ona mu je zaproponowala?

Gość zdradzona i oszukana
ona zaproponowala. napisala ze ma fotki w bikini zrobione tylko dla niego.napisal zeby mu wyslala :(:(:(

Gość GlamRock
wybaczylas mu? a co do mojej sytuacji to byly zerwal z dziewczyna dla mnie.. heh czyli jak widac wybaczyl mi calkowicie ;)