Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość km78

cała prawda o kobietach ze sporą tuszą

Polecane posty

Gość km78

analizujac osoby które znam dochodzę do wniosku że osobu z nadwagą to osby bez ambicji, którym jest dobrze tak jak jest albo które wmawiaja sobie ze nie jest jeszczet tak źle jak to wyglada. często takie osoby skoro druga połówka nic nie mówi albo mówi że jest ok to spowerdalajaciastka i fastfody tak że tylko uszy im sie trzęsa. nieststy takie osoby za duzo w życiu nie osiagają porażka na całej lini loooooser

Gość fajnie zobaczyc
jestem osobą z nadwagą, mam skończone 3 kierunki studiów, mam własną firmę i właśnie zaczynam kolejny kierunek studiów. mam rodzinę, wybudowany dom i dwa samochody. nadal jestem osobą bez ambicji ?

Gość Nic ciekawego...
a co ma kurwa mac tusza do inteligencji??

Nawet gdyby tak było to czy to Twój problem? Dlaczego tak Cię boli, że ktoś je więcej czy więcej waży? No i waga nie ma nic, kompletnie nic do osiągnięć i ambicji. Osoby grubsze mogą mieć niższą samoocenę, ale to nie znaczy, że nie są w stanie niczego osiągnąć...

Gość km78
bo później jest taki wątek jak koleś kupuje zonie na prezent cos tam do odchudzania a ona strzela focha. albo oczekuje ze jak powie mezow ze jest gruba to on jej powie ze nie jest, ja tam wale z mostu jak ktos ma gruba dupe i sie pyta czy ma to odpowiadam ze ma

Gość diznej
może mi ktoś napisać po co komu 4 kierunki studiów? nie szkoda pieniędzy?

Gość ale wkręt ------
to chyba jakaś prowokacja z tymi studiami Masz rodzinę firmę i starcza ci jeszcze czasu na następne studia :) Może lepiej poświeciłabyś ten czas na siłownię Bo to nie tylko chodzi o estetykę, ale również o zdrowie