Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdepresjonowanana

Co o tym sadzicie? Potepicie?

Polecane posty

Gość zdepresjonowanana

Moze to i zalosne... ale nic mnie nie cieszy, czuje sie tak zle, ze................ mysle o zwiazku bez zobowiazan, czyli sam sex i nic wiecej. Czy Waszym zdaniem to napawde takie zle, zle swiadczy o czlowieku? Czy takiej chwili przyjemnosci opartej na fizycznosci nie powinnam sie dopuscic???????????????? :O

Gość no i wyszlo z
jak ci nie bedzie z tym zle to zrob tak \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\podstawa to robic tak, aby samemu akceptowac swoje czyny

Gość jesli sie nikogo nie rani to
nie ma w tym nic zlego

Gość zdepresjonowanana
musze przyznac, ze sie nie spodziewalam takich opini, dzieki. moze rzeczywiscie lepszy wrobel w garsci niz nic hmm //

Gość soony
a czemu nie, skoro Tobie i potencjalnemu kandydatowi to nie przeszkadza to do boju :classic_cool::)

Gość zdepresjonowanana
tylko zastanawiam sie czy to mi pomoze w ogole... czy poprawi samopoczucie;) no ale moze warto sprobowac, moze to lepsze niz psycholog, czy tez psychiatra:O heh

Gość zdepresjonowanana
a nie sadzicie ze to desperacja? a jesli nawet to czy to zle posuniecie?

Gość zdradzona i oszukana
tak postepuja dziwki

Gość zdepresjonowanana
nie mam na mysli sexu z kazdym tym co popadnie, wrecz przeciwnie ma byc 1, jedyna forma zaplaty ma byc uprzyjemnianie sobie wspolnego czasu. wiec nie rozumiem porownania...

Gość zdepresjonowanana
up

Gość 4real
Nie ma czegos takiego jak seks bez zobowiazan. Przynajmniej dla kobiety. Jak bardzo bys tego nie chciala to i tak po pewnym czasie przywiazesz sie do kochanka. Chyba ze z kazdym jednorazowo, ale wtedy duza szansa na HIV.

Gość zdepresjonowanana
nie przywiaze sie do kochanka, bo nie bede mogla - jesli tak sobie zakoduje w umysle, to mysle, ze mam spore szanse na realizacje tego. pozatym bardzo ciezko sie przywiazuje do facetow.. no ale moze to wynika z tego, ze nigdy jeszcze nikt na tyle mi sie nei spodobal, ze bym chciala z nim swtorzyc zwiazek malzenski :(

Gość onzwawki
A niby dlaczego ma byc zle !? Zdepresjoonowana jesli jestes z wawki a nie znalazlas nikogo to zapraszam do pogadania.