Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhbgn

jak zrobic pasemka, balejaz w domu?

Polecane posty

Gość fhbgn

samemu pewnie ciezko? a przy pomocy innej osoby? jak sie za to zabrac, jakie rzeczy sa potzrebne(no poza farba oczywiscie:P)?

Gość jokio
nie robić ,bo i tak gów.o wyjdzie

Gość ja ci powiem bo sobie sama rob
ie wiec tak:potrzebny ci rozjaniac lb dobra farba folia aluminiowa i grzebien z takim szydelkiem lub spiczasta koncówka zaczynasz od łu tam ci moze ktos pomoc wydzielasz pasama i tym szydelkiem na

Gość ja sobie robilam i
mi ladnie wyszlo to nie takie trudne

Gość fhbgn
no ale jak? jak farbuje wlosy cale jednym kolorem to nie mam problemow, ale nie chce na jednolity kolor, dlatego pytam o wzystkie cenne wskazowki

Gość fhbgn
a stosowala ktora te nowa farbe essential color cos takiego?

ja se robilam to robilam tak biore pasmo wmasowuje farbe tzn nakladam pozniej zawijam w folie aluminiowa i odczekuje czas a pozniej po kolei splukuje

Gość alitkaaa
do pasemek i balejaż są specjalne folie z haczykiem przez który wyciągasz włoski i je potem smarujesz rozjaśniaczem. robiłam wlosy w ten sposób kilka razy i wyszły świetnie. dużo osób zazdroscilo mi efektu bo by taki dostać u fryzjera to fryzjer musiałby długo nad włosami siedzieć. tylko, że wyciąganie włosków samemu zajmuje tu tez sporo. lepiej by ktoś ci te wloski wyciągnął z tyłu po robienie samemu z lusterkiem to katorga. efekt super i bardzo tanio bo ta farba z 15 zł kosztuje wraz z czepkiem ale musisz poświęcić z 3 godziny na to.

Gość fhbgn
no wlasnie przez czepek nie chce robic bo ja mam bardzo dlugie wlosy i mocno wycieniowane- wiec moga sie pasma wyciagac nierowno (tzn nie od samego czubka glowy) qrde chyba zrobie za pomoca tej folli aluminiowej