Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just3

odezwac sie 1 ?

Polecane posty

Gość just3

bylismy ze soba 3 lata i teraz chyba odszedl. Sama nie wiem. W kazdym razie nie odzywa soe od 6 dni. Nigdy nie mielismy tak dlugiej przerwy. Nie wiem on byl dla mnie nie mily, nie staral sie kompletnie, czulam ze mnie olewa. Ale ja tez nie bylam idealna , wciaz marudzilam, on sie zmienial dla mnie a ja chcialam wiecej i wiecej. Podczas ostatniej klotni powiedzialam, ze go nienawidze etc. W Wigilie rano napisalam mu smsa ze przepraszam, ale to jego wina ze o mu nie zalezy. Nie odp. On potem zadzwonil z zyczeniami i do tej pory zadnego kontaktu. Powinnam sie odezwac? Czy czekac ? Moze on sie swietnie bawi beze mnie ?:( tylko ja sobie miejsca nie potrafie znalezc.

Gość oooii
to pierwszyy

Gość just3
i co mu niby powiedziec ? skoro juz przeprosilam. Jemu pewnie tak dobrze , a ja bede sie narzucac:(

Gość alicja82
zapytaj go o to narzucanie

Gość just3
nie rozumiem . Co napisac, heey nie narzucam sie przypadkiem ?

Gość spieszę z pomocą...
a jak skończyliściie ostatnią rozmowę? pokłóciliście się? co powiedział na pożegnanie?

Gość just3
mieszkamy razem. Ja wyszlam z domu, bo mielismy razem wrocic na swieta ale on powiedzia,l ze ze mna nie wraca i zostaje. Po czym wrocil nastepnym pociagiem z tego co wiem. Wiec wyszlam , nic nie mowilam on tez.