Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki facet ehhh

Mam 42 lata 3 dzieci, firme i chce sie rozwiesc !

Polecane posty

Gość najpierw sie rozwiedz
sie rozwiedz a potem szukaj mlodych babek do nowych związkow

Gość Cassandra0001
a dlaczego chcesz się rozwieiść? czego szukasz w tej 20-30 latce czego nie ma Twoja żona?

Pije okazjonalnie a jak juz to piwo czy jakis koniak, wodka rzadko bo mi nie smakuje a nie robie rzeczy co mi nie sprawiaja przyjemnosci. (kumple, znajomi itd. juz sie przyzwyczaili a na ich docinku typu "co za chlop co nie pije" to nie reaguje i mi "moga" ) Za to lubie sobie jarnac od czasu do czasu, tak 0-2/dzien, wiec swiety nie jestem. Dzieci "jak w temacie" tez lubie. A rozwiodlem sie juz w glowie, a ryb azawsze od glow y sie psuje ...

dzieci to jedyne istoty co trzymaja mnie jeszcze w domu. Oczywiscie ,ze chce miec z nimi kontakt i bede na nie placil (ale to nie jest problem i zrobie to z checia)

Gość eqo
Borgo Trento niepoprawną idealistką jesteś ;) rozwód nasz facet ma w głowie i w głowie mu też zostanie Alimenty dla 3 dzieci i ewentualnie żony...i nagle facet przestaje być atrakcyjny

Gość eqo
subaru to ma być wirtualna kawa ;)?

Gość a moze ja
z mojego doswiadczenia powiem ze spojrzenie na roznice wieku jest bardzo indywidualne. Sa kobiety dla ktorych znaczna roznica wieku stanowi problem nie do przeskoczenia a dla innych jest to malo istotne. Tylko nie piszcie ze te drugie, akceptuja znaczna roznice wieku bo widza jedynie kase. Fakt ze czesto tak jest ale nie zawsze.

Gość eqo
nie mam nic przeciwko różnicy wieku ale większość facetów jest po prostu nieuczciwa

Gość a moze ja
choc oczywiste jest ze kobieta decydujaca sie na znacznie starszego faceta oczekuje ze bedzie on mial on juz okreslona pozycje. Nie odbieram tego jednak jako element wyrachowania. Przeciez wiazac sie z mlodym facetem kobieta moze liczyc na to ze ma on jeszcze czas by sie zrealizowac. Starszy, jesli soba cos prezentuje powinien juz to osiagnac. To chyba normalne jesli kobieta pragnie stabilnosci. Do eqo: Place alimenty na 2 dzieci. Nie stanowi to dla mnie zadnego ani problemu ani obciazenia. Daje tyle ile potrzebuja - sad nie musial o tym rozstrzygac. Byla zona ma dobra prace i nie potrzebuje jej utrzymywac. Dlatego nie uwazam ze ten fakt moze obnizac moja atrakcyjnosc:)

tez nie mam nic przeciwko róznicy wiekumi wiem doskonale, że niektórzy są nieuczciwi- kobiety zreszta też ale nie ma co generalizowac

Gość eqo
a może ja jesteś z troszkę innej bajki myślisz w poprawny dla siebie sposób stosowny do twojej sytuacji moim zdaniem "taki facet" chce mieć i żonę "ryba gnije od głowy" i kochankę, nie podał żadnych wiarygodnych argumentów czym zawiniła jego kobieta

do @ego - Alimenty: jasne ,ze bede placil, bo to sa moje dzieci i chce tez placic, abstrahujac od tego ,ze tego nie odczulaby nowa partnerka a po za tym zrobie to jak "a moze ja" dobrowolnie. - czy zawinila kobieta ? ja powiem ,ze tak , ona powie ,ze ja => ja juz po prostu mam dosyc tego halasu, klotni itd. , ja juz odszedlem w myslach od niej, juz nawet z nia nie chce mi sie klocic, bo o normalnej rozmowie nie ma mowy. Kochanka ? Moze i na poczatku kochanka bo rozwodu nie dostajesz z dnia na dzien. Zreszta, moge i byc sam, w sumie to mi juz wszystko jedno, chce tylko spokoju ale z ta kobieta mnie juz nic nie laczy, skonczylo sie, zostalo zniszczone. A szukanie winnych w tym bagnie mnie nie intersuje, nie powoluje juz zadnej komisji sejmowej ...

Gość subaru team
eqo jak nie można inaczej to możne być wirtualna:)

Gość subaru team
eqo jak nie ma innej możliwości to może być wirtualna :)

Gość a moze ja
"taki facet ehhh", piszesz ze rozwodu nie dostaniesz z dnia na dzien. Mylisz sie. Jesli jest dobra wola z obu stron (nikt nie robi problemow i rozwod bez orzekania o winie) sprawa jest prosta. Kiedys takie sprawy, zwlaszcza gdy byly dzieci, ciagnely sie dlugo. Obecnie rozwod mozesz dostac niemal od reki. Powiem Ci jak to bylo u mnie. Rozwod mielismy niecaly rok temu. Sprawa byla po 3 tyg. od wniesienia pozwu i rozwod dostalismy na pierwszej sprawie. Z tym ze jak wspomnialem, nikt nikomu nie robil problemow. Na sprawe rozwodowa przyszlismy z notarialnymi aktami rozdzielnosci i podzialu majatku. Nie wchodzily w gre problemy mieszkaniowe oraz alimentow (dogadalismy sie miedzy soba). W takiej sytuacji rozwod jest heh, calkiem sympatyczna formalnoscia.

Gość Alicja27
Napisz konkretnie czego oczekujesz od przyszłej partnerki, mogę się tylko domyślać, że chodzi Ci o sex, bo gdyby w Waszym pożyciu było seksownie, nie było by tego tematu. Większość rozpadów w małżeństwie jest powód współżycie tj. większe potrzeby ma mężczyzna lub kobieta. Z tego, co opisujesz wnioskuję, że Ty masz większe potrzeby, bo masz troje dzieci i Twoja kobieta się boi, że możesz napstrykać więcej, a tego nie chce. Musisz wiedzieć, że kobieta, która urodziła troje dzieci nie ma ochoty na sex.Nie rozumie żona Twoich potrzeb i stąd są nieporozumienia. Nie jesteś wyjątkiem u większości małżeństw tak jest. Rozejście się nie jest dobrym rozwiązaniem z uwagi na dzieci, które są jeszcze małoletnie. Poczekaj, aż dorosną i się usamodzielnią, bo teraz im krzywdę zrobisz. Swój popęd możesz w inny sposób zrealizować, jest dużo dziewczyn, które za sponsoring, będą Twoje potrzeby zaspakajać, to Cię będzie prawie tyle samo kosztować, co alimenty. A kłótni unikaj z żoną dla swojego zdrowia i żony, która jest matką Twoich dzieci.