Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki facet ehhh

Mam 42 lata 3 dzieci, firme i chce sie rozwiesc !

Polecane posty

Do Autora,ja jestem chetna,ale na stały zwiazek oczywiscie.Zawsze podobali mi sie dojrzali faceci:) Mam 22 lata,szczupła,ładna brunetka.Skad jestes?Ja ze slaska.

Gość eqo
subaru podaj 5 powodów dlaczego warto ;)?

Gość subaru team
sympatyczny uroczy opiekuńczy samotny iiiiii lubiący kawę :)

Gość turlaj dropsaaaaa bejbe
cholera, jak ludzie do czegoś w życiu dochodzą to im odbija i zmierzają w odwrotną stronę. Lepiej mieć kochankę bo po co od razu się rozwodzić

do Ayahuasca niestety mieszkam zagranica ale dosc czesto bywam na Slasku bo mam tu rodzine. Co mnie trzyma jeszcze przy zonie ? Dzieci Czy licze i mam nadzieje na poprawe stosunkow z zona ? Nie, bo cos sie juz wypalilo, zauroczenie i namietnosc w zwiazku trwa przecietnie 2-3lata (sa tez wyjattki) potem to juz rutyna i przyzwyczajenie i co najwazniesze szacunek do drugiego partnera (a tego jakos juz nie ma, niestety) Sex ? jasne ,ze lubie oczekuje od partnerki, ale nie moglbym sie kochac z dziewczyna, do ktorej nic bym nie czul.

moze, ale juz w tym wszystkim sie zatracilem, i prosze Ciebie nie radz mi bym z nia o tym rozmawial, bo konczy sie to klotnia i zal mi wtedy dzieci ,ze musza to sluchac

A nie łatwiej ci napisać że burdy w Twoim domu to codzienność i nie jesteś w stanie nad tym zapanować bo "zatraciłeś" :O swoje panowanie nad chęcią zerżnięcia świeżej laski, bo już masz dosyć płaczu dzieci??? :O

Gość loilkaa
nowy w miescie: faceta ktoremu sie w zyciu nie powiodlo i ktory twierdzi ze lubi seks nazywasz prostakiem? hmmm moze ty spotykasz same idealne kobiety na swojej drodze a seksu jeszcze nie uprawiales... :))) zoa: sama milosc zony go nie zatrzyma. :((( taki facet ehhh: zona juz wie o rozwodzie?

No gdzie tam "loilkaa" , takich nazywam frajerami przegrańcami i ofiarami losu. :D Wszystkich prostaków chciałem przeprosić :) wczoraj zwyczajnie zabrakło mi słów. :( ale z Nowym Rokiem :D postaram się już nazywać "rzeczy" :( osoby :) po imieniu :D 🖐️

Gość loilkaa
Nowy, nie badz taki zuchwaly. Mam nadzieje ze Tobie uklada sie idealnie z Twoja druga polowa :))) A tak poza tym, to tyle mamy z zycia ile sobie sami wezmiemy. Jak zgodzimy sie na nieszczesliwy zwiazek to taki bedziemy miec. Kazdy najlepiej wie co dla niego lepsze, pozwolic siebie krzywdzic przez cale zycie, czy wziac to zycie w swoje rece. Nie oceniajmy innych, bo sami nie wiemy co zrobimy bedac w takiej sytuacji. Inaczej sie mowi gdy sie tego nie doswiadczylo

"loilkaa" na moje szczęście :) pozbyłem się już dawno, myślenia w kategoriach "połówek" biorę WSZYSTKO!!! jak leci. :P :D :D :D Znaczy się "co" uda mi się "zwilżyć" między nogami :P :D :D :D to miałem na myśli :D :D :D 🖐️

Gość roozwodnik
Nowy w mieście : widac ,ze niezle wyszczekany jestes ale niestety za glupi aby zrozumiec innych ludzi, nadajesz sie na polityka. Nie wiem czy facet jest winny czy jego zona, ale wiem,ze w pewnym momencie wszystko wymyka sie spod kontroli i dazy do rozwodu.... Nowy w mieście dzieciak jestes ale juz ciesze sie na Twoja riposte przepleciona tysiacami emotek !!! Bo ostatnie zdanie musi nalezec do Ciebie, nie ?

Gość loilkaa
myslac twoimi kategoriami nowy: pewnie nic nie udaje ci sie "zwilzyc" haha Wlasnie pokazujesz dlaczego kobiety wola starszych facetow. :)))

roozwodnik tylko z tym mogę się zgodzić "niestety za glupi" co do reszty Nie szczekam 💤 ale jak chcesz to znam "niezłą" suczkę, która robi to wręcz naturalnie :P :D Politykami gardzę a co do innych ludzi słucham, słucham :O ale od tego słuchania już mnie głowa boli :( Łatwiejsze wydaje się "narzucenie" własnego sposobu myślenia. :P

Gość loilkaa
nowy: to zalezy za co sie zabierasz. Jako twoja starsza kolezanka radze Ci uwazac z kim sie zadajesz!! A teraz zmykaj szykowac sie na sylwestra (czyt. umawiac sie z kolegami po ile zrzucacie sie na piwo, i czy taniej bedzie kupic w biedronce czy w lidlu.) Pozdrawiam

loilkaa nic nie zależy, "towar" biorę zawsze z górnej półki ( co prawda pojawienie się na forum "półki" nieco przyćmiło wydźwięk tego słowa :O ) i chociaż wydaje Ci się że jesteś moją koleżanką, to z przykrością muszę napisać, uważaj z kim się moczysz herbatniku. Potrafię czytać między wierszami więc daruj sobie uwagi, typu "czytaj" :P :D :D 🖐️

Gość eqo
subaru same zalety a gdzie wady ;)?

Gość subaru team
eqo :) to już inna bajka,jest ich też z pięć

Gość eqo
wiesz...muszę wiedzieć z kim (lub czym) mam do czynienia ;) wymień więc, bardzo proszę :)

Gość eqo
poza tym chętnie zapytałabym cię o kilka spraw z życia prywatnego, ale hmmm....po co sobie odbierać deser ;)?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
subaru team eqo zapytaj 11639483

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
to ja subaru team equ pytaj wydaj mi się że tak będzie szybciej gg11639483

Gość glajcar.....
Co postanowiłeś rozwiodłeś się bo mam identyczną sytuację już mam dosyć kłótni, pozorów kpin ze strony małżonki, która chce się rozejść. Napisz, jak się zakończyła Twoja gehenna z żoną?