Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarkaxDD

Pytania dotyczące chorób.

Polecane posty

Mandarynka...Ja jak byłam młodsza to ciągle miałam anginę i non stop pakowali we mnie antybiotyki... NON STOP! w końcu jakaś lekarka się nade mną ulitowała i wysłała mnie na testy alergiczne:( Dostałam Virlix i severent dysk i przeszła mi angina bezgorączkowa...

Gość lekarkaxDD
A w sumie jeżeli lekarz ci nie pomoże to może po prostu sobie kup inhalator zamiast się męczyć do kwietnia.

Gość Mandarynka98989898
ja wrecz prosilam o inhalator dla nich to ja mam zapalenie pluc lub oskrzeli bo ciagle mam jakas wydzieline zawsze nia kaszle i tak na przemian,ale to mi nie pomaga bylam pewna,ze moze uczulenie na te ryby,ale dlaczego to nie mija dlaczego mam to w nocy ja rozumiem uczulenie kaszel ale mam okropne dusznosci wiele razy doslownie sie dusilam wysilek fizyczny odpada nie daje rady podam ci nazwe tego inhalatora,ktory dostalam od kolezanki on mi pomogl przez okres stosowania go nie mialam kaszlu ani tej wydzieliny ani dusznosci bylam zdrowa to jest symbicort

Gość Mandarynka98989898
tak tylko gdzie nikt mi nie sprzeda go bez recepty kupila bym i to za kazde pieniadze juz tyle sie mecze,ale gdzie???????????

Gość lekarkaxDD
No wiesz jest też możliwość że masz chorobę płuc

Gość Mandarynka98989898
wyslalam ci maila :)

Gość lekarkaxDD
Słuchaj jeszcze mam jedno pytanie do ciebie Mandarynka98989898 Jakiego koloru jest ta wydzielina z kaszlu? I czy palisz?

Gość czy od ryb mozna zlapac
JAKAS infekcje odzwierzeca? przypuszczalnie tak, wiec moze to to? skloro zaczelo sie od pracy w fabryce? a moze warto pobrac citrosept, moze sie oczysci troche?

Gość to ja tez mam pytanieee
tylko mi nie odpowiadaj proszę ze musze do lekaza isc bo wiem o tym ale moze bedziesz wiedziec co to mniej wiecej jest jak bylam mala mialam zapalenie opon mozgowych (ropne) niby mnie wyleczono ale z wiekiem o 15 lat dzien w dzień bolala mnie glowa lekarze mieli to gdzieś teraz jestem starsza bylam w ciazy poronilam (stracilam duzo krwi) mialam tez bardzo duzo stresow i ostatnio te bole wrocily mam klocia w glowie jakies zawroty ,bole szyji

lekarko mam pytanie odnosnie bolesnego okresu. ginekologicznie wszystko OK, ale zawsze dwa dni przed wymiotuję, juz nie mowie o tym ze i inne jelitowe rozstroje sie zdarzaja. co zrobic, by tego uniknac? i co jest najlepszego na bol w trakcie? czuje sie jakby ktos mnie ciagle uderzal w brzuch :(

to ja tez mam pytanieee chyba bez wizyty u lekarza sie nie obejdzie, kiedy mialas TK glowy robioną? pamietaj tez, ze nerwy takze robia swoje

a na zawroty glowy moge polecic (bo sama stosuję) vertigo

Gość Wrózka Ala
Co do zapalenia opon mózgowych Z tego co piszesz wydaje mi się że to zapalenie powróciło

Gość lekarkaxDD
Wróżka Ala nie udzielaj rad tutaj No więc co do tego zapalenia opon mózgowych faktycznie mogło to powrócić ale jest też taka możliwość że po zapaleniu opon mózgowych są takie powikłania

Gość lekarkaxDD
Co do tego okresu Musisz się zgłosić do ginekologa jak najszybciej i zrobić badania a żeby zmniejszyć ból przy miesiączkowaniu wejdź do wanny z letnią wodą

Gość lekarkaxDD
oczywiście w trakcie miesiączki

ale ginekologicznie wszystko działa jak należy, byłam badana :/

Gość lekarkaxDD
ok to coś dziwnego że masz te wymioty akurat 2 dni przed miesiączką

Gość Sex on the witch
Aaaaaaauuuuaaaach

juz od wielu miesiecy tak mam. lekarz ginekolog mi mowila, ze tak rzeczywiscie moze byc, tak samo, jak biegunka czy zaparcie przed czy w trakcie nie sa niczym nadzwyczajnym. jak bede nastepnym razem przy okazji terminu cytologii, to akurat do innej jeszcze bede szla, to pogadam.

Gość sex on the bitch
aaaaaauuuuuaaaa

Gość MALINKAróżowaDZIEWCZYNKA
mam gruczolaka przysadki i wysoki kortyzol. czy takie guzy sie operuję? guz ma 4mm. ponadto od pewnego czasu wychodzi mi wysypka takie czerwone plamy, mam przy tym zawroty głowy, wysoka gorączkę , i nudnosci, LECI MI ROPA Z NOSA. do szpitala na badania mam sie zgłosić pod koniec stycznia. PROSZĘ O PORADĘ

Gość lekarkaxDD
Czy się operuje? To zależy od lekarza. Jeśli guz już ma 6mm musi być operowany.

Gość Mandarynka98989898
Zapisze temat do ulubionych i poczekam na twoja dp.sorki,ze dopiero teraz pisze Wydzielina na poczatku byla zoltawa,pamietam,ze tez byla zielonawa nie wydzielala,zapachu byla bezwonna. teraz jest to tylko gesta slina jest jej bardzo duz po nocy jest najwiecej w nocy budzi mnie szeleszczacy oddech nawet w dzien jak oddycham to czasami sa to dziwne szelesty wykrztuszam to ,ale mam to znowu Co do palenia to palilam od kiedy zaczely sie te problemy przestalam po prostu nie bylam w stanie palic dusilam sie mialam ataki kaszlu od ponad 4 miesiecy nie pale ja duzo szukalam o tym na necie i czytalam,ze moze byc od palenia ja palilam pare lat kilka razy chcialam przestac nie dalam rady wyobraz sobie,ze ta choroba mnie przerosla to jest naprawde zajebiste cierpienie tak sie meczyc wiesz to dobrze,ze przestalam palic ciesze sie,ale ten kto pali wie jak ciezko jest przestac.A ja przestalam bo po prostu udusila bym sie co jeszcze moge ci napisac. jak dla mnie to raczej astma czytalam o nawracajacym sie zapaleniu oskrzeli,ale ja caly czas mam ta wydzieline i ciagle dusznosci atybiotyki mi juz nie pomagaja one wcale mi nie pomagaly odp jak znajdziesz czas dzieki