Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek78

kościół

Polecane posty

Gość Marek78

Czy jak ktos nie chodzi do kościoła to jest gorszy?

czasami ten co chodzi jest gorszy bo robi to tylko na pokaz ze jest niby dobrym czlowiek odpowiedziec na twoje pytanie jest rozne zalezy

Gość hgtfrde
zależy: Znam ludzi takich co chodzą do kościoła a grzeszą (dewoci) Znam ludzi którzy nie chodzą a są wierzący i grzeszą mniej. Ja sama chodzę do kościoła i jest to powód do dumy.

Gość hmmm zastanawiam sie
moj chlopak wyznaje prawosławie (jest z ukrainy) w mojej (malej) miejscowosci nie ma cerkwi czy to nie bedzie nic zlego jesli on bedzie uczestniczyl we mszy i komunii w kosciele rzym-kat ...?! to samo działa w drugą strone jesli to ja chcialabym uczestniczyc w jego mszy ...

Gość Marek78
Najgorsze jest to ,że moja żona teraz płacze i mówi że nie moze być z kims kto nie chodzi do kościoła SZOK

Gość oooii
moja sasiadka najpierw słucha mszy w radio a potem zap,ierdal,a do koscioła na msze ,a co do pytanie ,to jestes lepszy

Gość Marek78
Najciekawsze jest to że ona czasem chodzi ale grzeszy jak cholera i po co to wszystko?

Gość to daj jej dobry przykład
chodź i nie grzesz (przynajmniej nie grzesz "jak cholera")

Gość gvfcdxs
Kurcze.W zauważyłam że w Polsce jest stereotyp katolika-mohera. Ja jestem sama katoliczką,chodzę do kościoła,cieszę się z życia. Nie nalezę do ''sekty'' Rydzyka.Mimo że Rydzyk to ta sama wiara co ja nazywam to sektą.Toleruje wszystkich,ateistów z innej wiary.Nie obchodzi mnie czyjeś życie. Najbardziej w tym temacie zdenerwowało mnie to''jesteś lepszy''. Idiotyczne stwierdzenie. Zależy od Ciebie autorze,nie zawsze kto chodzi do kościoła jest lepszy od tego co nie chodzi,no ale jeśli uważasz sie za katolika powinieneś chodzić do kościoła.Ja chodzę lecz nie zawsze słowa księży biorę na poważnie(ksiądz to też człowiek,człowiek jest omylny,błądzi)Nawet i czasem ksiądz jest gorszy od przeciętniaka.

Gość oooii
z 2 dzieci ksiadz,tez człowiek

Zgadzam sie z postem wyzej. Dlaczego wszyscy ugolniacie i wrzucacie katolikow do jednego worka? To troche krzywdzace dla tych ktorzy sa "normalnymi katolikami".