Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jak palec

Kto z Was był samotny w te święta ?

Polecane posty

Gość sama jak palec

Ja byłam samotna... Facet mnie zostawił kilka miesiecy temu nawet nie podając powodu...męczę się z Nim do dzisiaj bo zamiast zakonczyc to ,to On ciagle wydzwania i nie wiem czego chce :/ Dobrze ,ze mam przjaciółkę ktora zawsze przy mnie jest :)) dzięki niej czuje ze jeszcze jestem komuś potrzebna na tym świecie :))

Gość oooii
ale problem ,nadaje sie do opublikowania w "przekroju"

Gość zuzia_a
Kochana lepiej zerwac kontakt, tak dla własnego dobra. Nie ważne co on pomysli!.A jak ma cos byc, w przyszlosci to Cie znajdzie! Nie daj sie! Ja tez przez to przeszlam.... no przechodze wciaż:( Moje świeta tez byly "puste " mimo ze przyjaciólmi. Po co nam faceci ktorzy nie kochaja:(

Gość sama jak palec
Może dla Cibie to nie problem... Ale dla innych moze być...

Gość oooii
uwiez mi to błachostka

Gość inteligentna naga kobieta
moja sąsiadka spędziła swoje ostatnie święta z mężem i dwójką synków w wieku przedszkolnym - ma nieoperowalne przerzuty raka:(

Gość sama jak palec
Dziwny zbieg okoliczności bo moja przyjaciółka ma na imię zuzia :)) Faceci już tak maja...są dzieciakami - znajdzie sobie zabawakę , pobawi sie a potem rzuci w kąt i szuka następnej... Najgorsze jest to ze oszukiwał mnie, kłamał, zdradzał...i mimo dowodów zaprzeczał uparcie wszystkiemu ! Wysyła życzenia na święta na ktore nie odpisuje...nie chce go znać, a on pisze ze to głupio jest sie nie odzywać :/ co za palant !!