Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LATTE MACCHIATO

monitor oddechu bezprzewodowy czy płytkowy ??

Polecane posty

zastanawiamy się z mężem nad kupnem monitora oddechu tylko mamy dylemat czy płytkowy czy bezprzewodowy może ktoś się wypowie w temacie ??? słyszałam wiele o płytkowych a o bezprzewodowym brak info :( może któraś z mam lub tatusiów się podzieli info ??

Gość mama drugi raz już
my mieliśmy ten monitor pod materac i bardzo fajnie się sprawdził a tego przenośnego nie znam :( więc nic nie mogę powiedzieć

korzystalismy z monitora z dwoma płytami pod materac babysenseII sprawdził sie doskonale

Nie wiem jaki jest jaki Ale kolezanka miala taki co sie pod przescieradlo wklada jak dziecko przestaje oddychac to on wydaje jakis glosny sygnal jak podnosila dziecko musiala go wylaczyc bo za raz wyl. jej lekarze zalecili bo jej corka w szpitalu miala bezdech chyba tak to sie nazywa przestala oddychac Nie wiem jaki jest koszt w pl ale a angli bo tu mieszkamy 60f ona teraz go chce sprzedac:)

Gość mama_jolici
JA teraz powaznie sie zastanawiam nad takim monitorem oddechu Snuza http://tnij.org/fh61 niewatpliwie zacheca mnie cena i to ze jest on przenośny monitor tej klasy z możliwością wymiany baterii przez użytkownika, dzięki czemu może być używany dłużej , przy kolejnych dzieciach.

Gość emilaaaaaaaa
my mamy snuze hallo i polecam :)

Gość Kasia1974
Chyba żartujecie ?! miałam ten bezprzewodowy syf i miesiąc nieprzespanych nocy z powodu fałszywych alarmów. Podobno te z płytkami są lepsze, ale ja dałam sobie już z tym spokój...