Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trttija

chce ZMIENIĆ swoje ŻYCIE

Polecane posty

Gość nieśmiała a piękna
Widac nie widac moze mysla ze zajeta jestes myślą, nie myślą a co im szkodzi sprobowac???

wszyscy w ogłów mają się domyślić co ty biedna nieśmiała dziewczyno czujesz. sry ale nie jesteśmy jasnowidzami i nie zawsze przyjdzie nam do głowy co ty byś chciała.

ja też mam 23 lata i jeszcze z nikim nie byłam, jestem bardzo nieśmiała i boję sie zbliżyc do jakiegos faceta bo boje sie ze jak mnie blizej pozna to stwierdzi ze jestem beznadziejna, nie wiem co mam zrobic aby zmienic swoje zycie.... POMOŻCIE !!!

Gość nieśmiała a piękna
Ja zaczepiam czasem piękną kobietę ,a ta jak się nawet nie usmiechnie tylko lodowate spojrzenie to aż ręce odpadają że się wszystkiego odechciewa Moze po prostu nie byles w jej typie...

Gość AFRYKAAAAA
Dziewczyny! Ile takich samych tematów się przewinęło...nie sposób zliczyć na palcach obu rąk i nóg;) Powtarzam to już po raz enty- zamiast biadolić weźcie się w garść. Kiedyś byłam podobna do Was... użalałam się nad sobą...a przede wszystkim nie kochałam siebie. Dlaczego? sama nie wiem, być może to wyniosłam z dziecinstwa. Od kiedy wzięłam się w garść, zaczelam o siebie baaaardzo dbać a przede wszystkim siebie szanować, sluchac siebie, dbać o swoje potrzeby zrobiłam się pewniejsza siebie. Teraz znam swoją wartość i wszystko się zmieniło. Zasada jest prosta- jesteś tym, kim myślisz, ze jesteś. Jeśli masz o sobie złe zdanie to kaplica-zero facetów, znajomych....bo skoro sama siebie nie kochasz innym dajesz do zrozumienia, ze tez nie jesteś nic warta. Takze zmiana swojej postawy+dużo milosci do samej siebie(zdrowej miłości z przymrużeniem oka;) ) Trzymam za was kciuki i służę radą:)

Gość trttija
to jak to zrobic moja droga?

Gość trttija
jak zmienic nastawienie do siebie gdzie szukac przyjaciol

Gość zamyslony
w necie!

Gość trttija
internet odpada chyba

przestań się nad sobą użalać... mam na studiach podobną koleżankę, tylko narzeka i jest strasznie nudna, dlatego też odstrasza wszystkich, nawet potencjalnych znajomych... przepraszam, ale nie znoszę tego typu ludzi... brrr... weź się za siebie!!!

Gość This is it.
Ja też zamierzam W 2012 roku będę innym człowiekiem

Gość trttija
to ja w 2010 zaczne

Gość trttija
to ja zaczne w 2010 przynajmniej szybciej skoncze...

Gość linda evans
dziewczyny jestem w podobnej sytuacji, ale stwierdziłam, że musimy się zjednoczyć, bo razem będzie lepiej rozwiązać ten problem- odezwijcie się na maila magdallena8@wp.pl

Gość linda evans
dziewczyny! ja mam bardzo podobną sytuację, ale postanowiłam że razem będzie na łatwiej to zwalczyć, musimy się jakoś zjednoczyć - odezwijcie się do mnie na meila: magdallena8@wp.pl

Gość linda evans
dziewczyny! ja mam bardzo podobną sytuację, ale postanowiłam że razem będzie na łatwiej to zwalczyć, musimy się jakoś zjednoczyć - odezwijcie się do mnie na meila: magdallena8@wp.pl

Gość podbijamm
tez chce poznac odpowiedz na to pytanie, przyda sie:o

Gość This is it.
Ja już zacząłem wcześniiej ale w 2012 roku będę efekty

Gość fndkdnn
Ale nie ma na to recepty trzeba poznawac i isc na przod. Ja sie moge zaopiekowac niesmiala warszawianka ;)

Gość trttija
gardzi wroclawiankami

Hey, jak chcesz to mozemy sie spotkac, jestem inteligentnym, przystojnym facetem, lubie poznawac nowych ludzi. Oczywiscie mozemy isc na spacer, kawe, pogadac, nie musi do niczego dojsc.

Gość nieśmiala a piekna
fndkdnn.... a ile Ty masz lat?

Gość nieśmiala a piekna
DeVolai .... a Ty nieznajomy skad jestes i ile masz lat? ;)