Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entrelka

Co to za wysypka?? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość entrelka

Rano zauwazylam ze mam wysypke na ciele tzn tak ok 11. Jadlam sniadanie ubrana w szlafrok i spojrzalam na nogi a tu dziwne male krostki czerwone , takie male plameczki. Obejrzalam sie cala i mam je pod biustem miedzy piersiami w wewnetrznej stronie ud przy kolanach i troche na twarzy (prawie nie widac) i na dekolcie. Nigdy nie bylam na nic uczulona. W dziecinstwie przechodzilam ospe wietrzna i rozyczke to tyle z chorob dzieciecych. Nie piecze mnie to ani nie swedzi wiec juz sama nie wiem od czego to moze byc. Nie jadlam niczego czego bym nie jadla juz wczesniej a i plynu do prania uzywam tego samego od kilku miesiecy. Jedyne co przychodzi mi na mysl to rano ok 5 wstalam bo nie moglam spac poczytalam ksiazke i zjadlam dwie sliwki niestety ich uprzednio nie umylam. Moze to to?? Ale jadlam je 2 dni wczesniej i nic mi nie bylo ( tez niemyte)...

Gość entrelka
kurcze nikomu nic nie przchodzi na mysl??

Gość entrelka
kurcze nikomu nic nie przchodzi na mysl??

Gość Mama smutasek
Moze i to te sliwki, jeśli świeże? teraz warzywa i owoce są "sztucznie pędzone" więc innymi słowy "faszerowane" chemią.. Ja mialam wysypke kiedyś , taka kaszkę, ale wtedy śwędziało to okropnie...na rękach, dekolcie, na biuście...i to tylko z powodu nowo kupionej carnej bluzki ! Wypij wapno, nawet podwójną dawkę, powinno pomóc. Jak nie to do dermatologa :)