Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skompusiasta

Szukam Kamerzyste i fotografa w JEDNYM!!!!! MAŁOPOLSKA

Polecane posty

Gość skompusiasta

Wszędzie widze osobno fotografa za 1000zł i kamerzyste za 1300zł!! Przeciez nie wydam tyle kasy ..... Chce miec 2 in 1

Jesteś pewna? Dużo ludzi bardzo odradza takie rozwiązanie. I chyba niewiele jest firm które proponują w jednej osobie kamerzystę i fotografa.

Gość skompusiasta
No zazwyczaj jak byłam na weselu PM miała kamerzyste i fotografa w jednym. A ja jak patrzę ile sobie bierze osobno fotograf a osobno kamerzysta to szok Przykład: www.byczefilmy.pl www.fotograf.eu To są z moich okolic....:/

Gość Dagmara poszukuje...
Super oszczędne rozwiązanie ale wytłumacz mi jak zrobi nakręci film z przysięgi i zrobi w tym momencie zdjęcia. Najpierw chyba powiesi się na pasku od kamery lub aparatu.

Gość ale mnie chodzi tutaj
o to że z jednej firmy będzie i video i foto.

Gość częsciowo logicznie myslisz..
ale tylko częsciowo. Biorąc fotografa i videowca z jednej firmy zyskujesz jedynie to że nie tracisz czasu na oddzielne szukanie fotografa i kamerzysty. Reszta raczej jest na Twoją niekorzyść. Firma może mieć kliku fotografów i kamerzystów i nigdy nie będziesz wiedziała co taki człowiek sobą reprezentuje. Materiał reklamowy firmy który zostanie ci pokazany może pochodzić od kogoś dobrego kto już nawet nie pracuje w tej firmie. Następna sprawa że jeśli ktoś robi to sam to się do tego bardziej przykłada i sam bierze za to co zrobił odpowiedzialność. Cenowo według mnie raczej nic nie zyskasz.

Gość fotograf małopolska śląsk
hmhmhmhm A dokładnie gdzie ma być ślub i wesele? www.bednarczyk.org.pl

Gość skompusiasta
Nowy Targ

Gość fotograf małopolska śląsk
Odemnie ponad 100km. Ale przyznam, że bardzo trudno będzie znaleść w cenie np. 1000zł. 2 w jednym. Choć wiem że są i takie firmy. Życze powodzenia w poszukiwaniach, choć odradzam, zawsze lepiej mieć dobry film albo dobre zdjęcia. pozdrawiam ŁMfoto www.bednarczyk.org.pl