Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razowa

Brunetki, Blond, a może Rude?

Polecane posty

Siema:D temat założyłam, poniewaz zauważyłam temat "dla czego blondynki sa takie brzdkie" . chcę sprostować. Blondynki zwykle kojarzą się z wielkim biustem, pustą głową, szupłą talią i nogami do szyji, metrowymi tipsami.. Stworzonka o standardowej - pomarańczowej karnacji. Każdy dobrze wie, że to jest widok częsty, ale czy każda blondi jest taka? Ja jako blondynka nie czuję się źle, mam bardzo ciemny kolor blond, i na solarium nie chodzę, bo na jasną karnaję nie narzekam. KWESTIA GUSTU! Brunetki z reguły zazwyczaj mają wielkie brązowe oczy i ciemną karnację. ale z reguły nie znaczy zawsze. zdarzają się dziewczyny o czarnych włosach z twarzą bladą jak ściana, no nie? Rude z natury mają bladziuchną cere i piegi.. Nie każdy przepada, no ale ma to w sobie jakiś urok.. Tak więc powtarzam ze to kwestia gustu, i że "Z zasady" nie oznacza "zawsze" . . kto sie zgodzi? .. Tu Leja pewnie się nie zgodzi, ale on ma swój świat ;) z pełnym szacunkiem. Pozdro.

Gość oooii
a czym lubisz frytki ,z ketchupem ,czy majonezem??

Gość puste serce i kiesznie ...
Czarnule jak mają niebieskie albo zielone oczy... i nie mają wąsów :)

ja mam zielone oczy za którymi nie przepadam, bo są strasznie jasno zielone i widać ze z kilometra xD :P :)

Gość puste serce i kiesznie ...
a tak na dobrą sprawę kolor włosów i oczu nie ma znaczenia , liczy się całokształt .

czarne włosy są najbardziej uniwersalne, pasują do większości rysów twarzy i często tylko dlatego uważane za "najfajniejsze"

czarne włosy są najbardziej uniwersalne, pasują do większości rysów twarzy i często tylko dlatego uważane za "najfajniejsze"

Gość podobaja mi sie starsznie
Uwielbiam rude i piegowate:)

Gość oooii
nie ma głu,pich pytan ,sa tylko głup,ie odpowiedzi

.. chyba odwrotnie ;d . nie bede sie kłucić nie mam 5 lat i lokowatych włosów. z resztą to nie jest temat na temat

Grill no zazwyczaj brunetki mają wszędzie czarne włosy,na nogah , na rekach, pod nosem też ;) . a swoją droga właśnie - wolicie loki, fale czy proste :D ?

Gość czarne zsolaryzowane glupie
krowy, . Tak samo denne jak platynowe blondynki. Chuj czy platyna czy czarno - czarne, wazne zeby sie w oczy rzucalo i monco prowokowało. To właśnie zasada kobiet, które nie mają sobą zazwyczaj nic do zaoferowania.

myśle że sie mylisz :D nie kazda kobieta jest taka.. ja jako mechanik motoryzacji [wiem dziwne] jakoś nie interesuje mnie jak długie mam paznokcie i jaką mam ciemną karnację ;/ a jak juz wspomniałam, za blata to ja nie jestem z natury mam ciemną karnahe, a po za tym praktyki na stadionie w pełnym słońce dają lepszy efekt niz solara :|

Ja jestem czarna, ale nie mam wlosow po nosem:D W sumie to jestem ciemna blondynka, ale przefarbowana na czarno i czuje sie w tym kolorze najlepiej:) Jesli chodzi o solarium to nie bardzo uczeszczam, nie lubie robic sie na zolto.Osobiscie wole naturalne slonce:D:classic_cool:

Gość blondyyyneczkaa
omg hahaha a ja jestem blondi platynka :*:* jasniutkie niebieskie oczka i szczupla zgrabniutka sylwetka i jestem najlepsza dupcia w szkole nie ma kolesia ktory nie chcialby mnie przedupczyc haha i zawsze tak bylooo blondynki sa najlepsze najladniejsze i w ogole naj naj :* pozdro dla wszystkich nigdy nie zdradzcie naszego kolorku!!! ;d blond is the bestttt

Grilluś masz racje nie ma nic lepszego niz słoneczko :D hehe. mi osobiście podoba się mój ciemny blond, farbować nie będę bo ciężko zaś z odrostami, a po za tym w garażu nie dbam o fryzurę, zwiążę kitę i jest git :D

Gość thtryjjjyjyjyj
grill jakich malo - jestes kosmetyczka i uczysz sie na fryzjerke jestes po plastyku masz grube nogi i dopinane wlosy cya

Gość
Ja jestem brunetką ale nie mam nadmiernego owłosienia :D to mit! No i ciemnej karnacji też nie posiadam - jasną ze skłonnością do rumieńców (która to skłonność była moją zmorą, ale już się przyzwyczaiłam).

no to też mówie że kwestia gustu, ale nie lubie jak ktoś np woli brunetki a reszte krytykuje ..

Dokladnie kazdy lubi co innego,ale ja osobiscie najbardziej lubie czarnule:classic_cool: czesc Nastazja🖐️