Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Najładniejszy KOLOR OCZU U DZIEWCZYNY !!!

Polecane posty

Gość milena_jestem
"20:28"! Ja jestem dokladnie tego samego zdania....Taki blondynek z niebieskimi oczami albo blondynka z niebieskimi oczami, perfect, jak bylam mlodsza, chodzilam do mniej wiecej 2 klasy gimnazjum to rozjasnialam roznymi sposobami wlosy, byleby tylko byly jak najjasniejsze, do moich niebieskich oczu, mialam na tym pukncie opsesje, niebieskie sa najpiekniejsze, ogolnei skandynawska uroda, od kilku lat juz tak uwazam i nigdy zdania nie zmienie. :)

Gość Brązowooki
Chciałbym napisać coś do pani, która się tu przedstawiła jako gość i nie chcąc nikogo urazić porównała ciemne oczy ludzi do oczu ich psów. Droga kobieto, niebieskie oczy też mają niektóre zwierzęta, nawet wśród przywołanych przez ciebie psów husky mają niebieskie, to raz. Druga sprawa, że takie porównanie było na poziomie ideologii SS. Czujesz się lepsza, bo masz błękitne oczy i podobają ci się chłopacy o niebieskich oczach ? Masz do tego prawo, ale nie obrażaj ludzi o brązowych oczach takimi prawie rasistowskimi porównaniami ! Równie dobrze ja mógłbym napisać, że dla mnie ludzie z niebieskimi oczami wyglądają jak sztuczne androidy albo że niebieskie oczy kojarzą mi się z przepitymi oczami pijaczków mijanych na osiedlu, takie właśnie jasne, szklane wręcz i do tego przekrwione. Też mogę napisać, że mogę oczekiwać od oczu czegoś więcej ! Bardzo mi się nie podobał ten twój tekst, sama jesteś pies !

Gość anka

😍mam ciemne brązowe mówią że mam przecudowne oczy . 

🤩ciemny brąz i zielony . 👍