Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissareczka

problem alkoholizmu...jak wybrnać??pomoc?

Polecane posty

Opowiem pokrótce problem z jakim boryka sie moja bliska kolezanka, sasiadka. Jej mąż jest alkoholikiem, generalnie bardzo spokojnym, nie agresywnym, pije tylko w domu. Od niedawna przestał juz sie z tym kryc:( niestety...dowiadują sie sasiedzi , rodzina... Maja piecioletnią corke, ktora widzi tate w stanie upojenia, nie ma problemu z tym, zeby nazywala to po imieniu.We wrzesniu poszla do przedszkola, jej mam boi sie ze prawda wyjdzie na jaw, ze zainteresuje sie nimi opieka spoleczna i nie daj boze policja. On pracuje na zmiany i poki co do pracy chodzi trzezwy. Niestety ani świeta minione ani dzisiejsza impreza urodzinowa corki nie sklonily go do odstawienia kieliszka i butelki.

W Wigilie zasnał pijany i oplatkiem podzielily sie we dwie placząc... dzissiaj na urodzinach corki byl tak pijany ze goscie nie wiedzieli jak reagowac i zaczeli przedwczesnie wychodzic:( najwiekszy problem, to to ze moja kolezanka 3 tygodnie temu dowiedzial sie ze jest w drugiej ciazy.zabieg nie wchodzi w gre. on straszy ze sie zabije a rozwodu nie da, a na terapie tez sie nie wybiera... co robic?? macie moze doswiadczenia z tym zwiazane, jak sie uwolnic od tego??

Gość tez mam taki problem i nie ...
...wiem co mam robic...podpisuje sie pod prosba autorki...doradzcie please

Gość tez mam taki problem i nie...
halo, no napiszcie cos prosze!!!!