Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam taram ta

telepatia

Polecane posty

Gość tam taram ta

Czy kiedykolwiek doswiadczyliscie sytuacji, w ktorej autentycznie CZULIŚCIE, ze druga osoba o Was mysli?Nie tyle co przypadkowo okazalo sie, ze akurat mysleliscie o tym samym z druga,konkretna osoba, badz zrobisliscie to samo,ale czujecie.Ja odczuwam -sciska mnie w zoladku kiedy - jak sie okazalo- o mnie mysli.Wydaje mi sie, ze to telepatia, ale zastanawiam sie czy to w ogole mozlliwe.sytuacja trwa juz wiele miesiecy.Ciekawe czy ktos mial podobnie.

Gość scisknie pod mostkiem
-osoba kochajaca, ale nie kazda nie wiem dlaczego piekace policzki...odwrotnie

Gość tam taram ta
Za sarkastyczne komentarze z gory dziekuje.Moze i glupi temat, wiec niezaiteresowanym proponuje nie czytac. 🖐️ SHADOW_7-------> czyli jednak takie zjawisko istnieje.Dobrze wiedziec, ze nie tylko mnie dotyczy.

Gość tam taram ta
Za sarkastyczne komentarze z gory dziekuje.Moze i glupi temat, wiec niezaiteresowanym proponuje nie czytac. 🖐️ SHADOW_7-------> czyli jednak takie zjawisko istnieje.Dobrze wiedziec, ze nie tylko mnie dotyczy.

Gość tam taram ta

Gość Im not in love
Chyba istnieje takie coś jak telepatia. :) Chyba, że sami chcemy żeby istniała?