Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeniewiemm

kobiety - materialistki??

Polecane posty

Gość kurczeniewiemm

czy naprawdę jst tak dużo takich kobiet, że faceci głównie o tym mówią, że kobiety to materialistki??

Gość ghfgjh
brak kasy = brak kobiety

Gość 212sexy
Wszystkie kobiety takie są, ale nie wszystkie się do tego przyznają(że są materialistkami). :)

Gość oto głos narodu
Facet nieudacznik, zawsze będzie obwiniał kobiety że nie chcą przyjąć go gołego i wesołego do ich domku. Facet odpowiedzialny = facet z perspektywami, który będzie potrafił utrzymać żonę i rodzinę. Materialistka to taka, która tego nie widzi i szuka faceta tylko powyżej ileś tam liczby zer na koncie... Nie mylcie pojęć. :P. No ale cóż jak już swojego mężczyznę mam - nie zarabia kokosów, ale nie jest to Piotruś pan/pasożyt

Gość tak se tłumacz ty wyżej
jasne:D

Gość This is it.
Kobiety też powinne pracować

Gość misia gfh
tak wszystkie lecą na kasę. jak słucham moich kolezanek to mam ochote jednej z druga nakopac do tyłka, takie idiotki ze sie nie da z nimi wytrzymać. miałam jedną przyjaciólkę w liceum i nie wiem czy teraz na studiach znajde normalna, na razie same idiotki a niby na medycynie jestem. same idiotki tylko ja jestem inna i normalna reszta to chołota

Gość This is it.
1166 zł miesięcznie jest ok żeby stworzyć związek ?

no sorry koleś, ale jak kobieta zamierza mieć dziecko/dzieci to i tak na pewien czas wypadnie w rynku pracy - aż dziw, że muszę takie podstawowe kwestie wyjaśniać. A wtedy jedynym żywicielem rodziny staje się mężczyzna... a jak ten nic nie robi, to co dzieciakowi do garnka włożysz?? energią z kosmosu będziesz żył jeden z drugim?? takie są prawa biologii, że faceci wybierają ładne samiczki, a kobiety zaradnych i silnych samców... miej pretensje do natury, pana Boga czy Darwina... :classic_cool:

Gość niestety ale tak
takie czasy. Kasa jest dla kobiet bardzo wazna, czuja sie wtedy bezpieczne. Jestem kobieta i lubie miec pieniadze, musi miec je rowniez moj facet.

Gość This is it.
1166 zł miesiecznie to żyjąc bardzo skromnie wystarczy żeby przetrwać jak jeszcze mama dziewczyny pomoże to jakoś się zwiąże koniec z końcem

Gość This is it.
Jak chcesz pieniędzy to sobie zarób

Gość misia gfh
1100zł troche mało ale jak dziewczyna ma tez swoje 1000zł to na pewno starczy jakoś od pierwszego do pierwszego, a potem przeciez jak sie kariera rozwinie to bedzie kasy i na dziecko.

Gość hahahehe
"no sorry koleś, ale jak kobieta zamierza mieć dziecko/dzieci to i tak na pewien czas wypadnie w rynku pracy - aż dziw, że muszę takie podstawowe kwestie wyjaśniać. A wtedy jedynym żywicielem rodziny staje się mężczyzna... a jak ten nic nie robi, to co dzieciakowi do garnka włożysz?? energią z kosmosu będziesz żył jeden z drugim??" nie wiem gdzie ty idiotko zyjesz ale macierzynskie jest platne, w mojej firmie wszystkie kobiety wracaja do pracy po macierzynskim, dlaczego ? bo maja dobra prace a nieudacznice i pasozyty zawsze bede swoj materializm tlumaczyc dzieckiem. zenada

Gość PIWO DLA TEGO WYZEJ

Gość oto głos narodu
wyszłam z kąpieli ma racje. popieram w 100%. Nieudaczniki pretensje, że jesteście sami i wyśmiewani przez kobiety kierować do Stwórcy/Darwina (jak kto woli :classic_cool:) Biedne sfrustrowane prawiczki kafe mam dla was radę. Zabierzcie swoje tyłki sprzed kompa i idźcie do pracy - to może chociaż jakaś blachara na was poleci. (Bo na piękną i mądrą to nie macie za wiele szans, praktycznie żadnych ze swoim tysiakiem bez odliczenia podatku.) Sorry żadna pani mgr która zarabia jakieś 5tys nie pragnie 30letniego Piotrusia pana z warzywniaka.

Gość zapomniałyście baby że
jestescie z zebra faceta? dlatego jestescie takie niedoskonale, bo z kawalka ulepione... skoro o teoriach mowimy...

Czy kobiety naprawdę uważają sie na tyle ważne, że ich brak stanowi jakikolwiek problem? Jeśli pani mgr która zarabia jakieś 5tys nie pragnie 30letniego Piotrusia pana z warzywniaka to jej sprawa. Piotruś pan z warzywniaka spokojnie sie bez niej obejdzie.

Gość hahahaha dokladnie tak jak mow
"Sorry żadna pani mgr która zarabia jakieś 5tys nie pragnie 30letniego Piotrusia pana z warzywniaka. " pewnie ze nie. bo ona ma mercedesa, 35 lat na karku i chce szybko zajsc w ciaze:D spoko. ale ze ma zryty charakter i jest chamowata suka, to juz inna sprawa:D