Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razowa.....

zakochałam się w nieosiagalnych chłopaku .. C

Polecane posty

Gość Simonne_Nina
skoro wiemy juz kim jest ten koles, to wkleimy mu na nk twoje blyskotliwe posty:) wiesz, tu nie chodzi nawet o ortografie, ale o wulgaryzmy, jakimi obrzucasz ludzi, ktorzy komentuja ten temat sadzisz, ze taka wulgarna dziewczyna spodoba sie zuzlowcowi? moze zulowcowi predzej, ale i oni tez sie szanuja

Gość skąd a nie z kąd
buahahahahhaa no wlasnie, podeslemy mu link z tym tematem :D za pomoc nie musisz dziekowac

dobra dobra wklejaj, ulży Ci? "dziewczyna z Gniezna ma kompleksy poczytaj to sie pośmiejesz" fajnie?? ;/;/;/;/

Gość Simonne_Nina
echhh, wiele osob ma kompleksy, ja tez je mam, ale wiesz co? nie obrzucam przez to ludzi blotem :/

Gość F_R_Y_T_A
Dziewczynyyy.. sie rozkręciłyście.. nie tak ostro, siostro.. nie przeklinaj widze ze cie mocno emocje podrzuciły.. dziewczyny wyluzujcie, zabujała sie . każdemu się zdarza ;) .. radze zapomnieć o gościu i iść spać.. kiedyś Ci przejdzie ;P .

Gość F_R_Y_T_A
ej, ale czy "z kąd" można nazwać b. ortograficznym? chyba nie ,, to jakiś inny błąd xD ale ogólnie to sie uspokujcie i przestańcie kłócic, bo to do niczego dobrego nie dociągnie ;)

Gość skąd a nie z kąd
a pewnie ze wkleje :) podalas o sobie juz tyle informacji ze bez problemu zidentyfikuje kto to :)

Gość F_R_Y_T_A
ja Ci powiem, wiesz jak zrób? napisz mu ze go podziwiasz i wgl ze bardzo go lubisz, on Ci coś odpisze, ale nie licz na nic więcej.. Przecież na ludzki rozum, to jest nielogiczne ;) .. napisz napisz.. może sie lepiej poczujesz ;)

Gość skąd a nie z kąd
tylko pisz ze slownikiem ortograficznym, choc jesli on taki sam zuzlowiec jak ty to moze jest rownie glupi wiec moze nawet nie zauwazy twoich bledow

Gość F_R_Y_T_A
.. gniot dziocha . nie no serio napisz .. ale może pisz w microsoft wordzie, żeby podkreślał błedy xD hehe . .. wredna nie jestem, więc radze - napisz ulzy Ci mówie ci ;)

Gość Simonne_Nina
poza tym, jestes niepelnoletnia, wiec on moze miec obiekcje co do Twojej osoby sadze, ze odbierze twoja wiadomosc tylko jako komplement i na tym sie skonczy ja tez mysle o ims, kto nie jest dla mnie, nikt popularny, po prostu nieosiagalny, wiec w sumie wiem jak sie czujesz :/

dzieki za rade ;/ .. dobilysie mnie do perwery i dzieki wielkie ;/ tak to jest jak czlowiek chce pomocy od innych . polski naród ;/ ;/

a jakki problem ze nie jestem pelnoletnia ? jezeli chodzi ci o TO , to po 1 nawet przes sekunde o tym nie myslalam, a po 2 too jest prawne od 16 roku zycia, wiec nie wiem o co ci tutaj chodzi

Gość Simonne_Nina
nie chcialam cie dobijac, tylko znam zycie, wiem jakie jest brutalne poza tym, ludzie, ktorzy patrza na sprawe z boku, sa w stanie doradzic cos, nie kierujac sie naglym przyplywem uczuc i towarzyszacych mu emocji zycze ci powodzenia, mimo wszystko :)

sory za mój wybuch ale tak mam jak sie mega wkurze ;/ taka jestem ;/ .. i mimo wszystko dobiłyście ;/ .. dzięki za powodzenie - nie szczere nie jest zbyt miłe ;/ a łaski to ja nie potrzebuję, a z tego co widzę, właśnie się nademną litujesz .

Gość Simonne_Nina
powiem szczerze, ja nie pomyslalam nawet przez moment o tym, o czym napisalas teraz wiem tylko, ze faceci, zwlaszcza ci popularni w jakims sensie, moga sie obawiac konkatkow z niepelnoletnimi, zeby pozniej nie byc np. posadzonymi o molestowanie, czy tym podobne nie mowie, ze mialoby cos miedzy wami zajsc, bo nawet o tym nie pomyslalam w taki sposob

Gość Simonne_Nina
nie lituje sie nad Toba chyba jestes zla na caly swiat, dlatego wyladowujesz swoje frustracje na topiku, akurat ja ci sie nawinelam wiesz co? to co powiedzialam wczesniej bylo szczere, bo jestem szczera z natury, gdybym nie zyczyla ci powodzenia, nie napisalabym o tym, wiec raz jeszcze wszystkiego dobrego i dobranoc

Gość skąd a nie z kąd
jak tak ci sie narod nie podoba to nikt cie tu nie trzyma, Polska nie poniesie jakiejs super straty jak wyemigrujesz, "too od 16 roku zycia" aha, czyli chcesz sie z nim po prostu przespac? to nie powinno byc problemu, jak wiekszosc facetow zapewne skorzysta by zaliczyc nowa dupe mamusia pozwala ci siedziec po nocy przed kompem? lepiej idz juz spac bo jutro do szkoly trzeba,

jak byś nie przeczytał/a ze zrozumieniem, to powtórzę, napisałam własnie to że nawet o TYM nie pomyślałam, więc nie prowadz do kolejnej kłutni.. a mamusi nie mam, więc mnie nie pogania .

a skoro Ty zaczynasz obrażać i krytykować ludzi na DzieńDobry, to się nie dziw, że wybuchają złością..

Gość skąd a nie z kąd
no prosze, panna sie uczy :) zwraca uwage na pisownie, brawo :P

ucze sie od najlepszych . z wyróżnieniem Ciebie.. ogólnie to Ty polonista?? . dupcie też umiem lizać :))

Gość Simonne_Nina
w taki oto sposob zuzlowiec zjechal na boczny tor i piekno naszej polskiej ortografii zawladnelo tematem :P :D

jak sie uważa, to sie pisze bez blędów , jak sie pisze szybko to sie pisze kompletne pierdoły, przynajmniej ja tak mam ja nie będę pół godziny się zastanawiać przez jakie u napisać wyraz, bo mam co innego na głowie,, a w sumie w głowie ;)

Gość od kiedy wrzesnia jest 250
km od PO? :o

po 1) od Zielonej Góry, a po 2) nie chodzi o tą Wrześnie na zachód od Gniezna tylko tą między Gnieznem a Inowrocławem, bliżej Inowrocławia.. tak dokładniej to jest ok 140 i parę.. ale czy to ma dla Ciebie takie wielkie znaczenie?

Gość od kiedy wrzesnia jest 250
nie ma znaczenia, tylko zapytalam. rada na przyszlosc- nie podawaj tylu szczegolow bo swiat jest maly pozdrawiam p.s.walcz