Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Styrana

Brak okresu po luteinie?

Polecane posty

Gość Styrana

Od kiedy zaczęłam miesiączkować miałam okres bardzo nieregularny i bolesny.. (mam 19 lat, miesiączkować zaczełam 4 lata temu). Gdzieś około kwietnia, miałam problemy z miesiączką, a mianowicie nie pojawiła mi się... bałam się, czekałam, po ok 3 miesiącach poszłam do lekarza..przebadał mnie dokładnie i powiedział że nic złego się nie dzieje.. Dostałam Luteinę na wywołanie okresu. Miesiączka w końcu się pojawiła. Od tej pory miałam zażywać Luteinę przed każdym okresem, od 16 do 25 dnia, przy czym okres zazwyczaj dostawałam jeszcze w czasie brania tabletek, przeważnie 23 dzień.. tak jest od kilku miesięcy... Tylko teraz coś się stało.. zażywałam normalnie tabletki, a okres nie przyszedł..... nie wiem co się dzieje.. już prawie 2 tygodnie jak spóźnia mi się miesiączka.. ciążę oczywiście wykluczam..Czy to możliwe że po Luteinie miesiączka się nie pojawiła? Dodam, że od dnia w którym miałam dostać okres pobolewa mnie od czasu do czasu w dole brzucha, tak jak to zwykle bolało przed miesiączką...

1. Ciążę wykluczyłaś? Luteina w ciąży nie wywoła @ 2. @ powinna przyjść, gdy spadnie poziom progesteronu czyli kilka dni po odstawieniu. Raz czekałam trzy tygodnie Reasumując wyklucz ciążę, poczekaj lub leć do gina