Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet dreams

jak mam reagować na te opowiastki mojego mężczyzny???? proszę o pomoc

Polecane posty

jestem z mezczyzną pol roku, kochamy sie i na kazdym kroku powtarza jaka jestem piekna jak mnie kocha itd. ale jestem kobieta i czasem zazdrosc bierze gore i sklania do myslenia moj mezczyzna zdarzalo sie opowiadal mi o swojej eks " jaka to piekna brunetka drobna ktorej wszyscy mu zazdroscili...i opisywal mi jej wyglad" o hostessach " ze w jego miescu pracy byla promocja wodki, byly piekne hostessy i czul sie jak w jakiejs agencji modelek, ze zony mezczyzn z ktorymi byly byly wsciekle" o dziewczynye ktora poznal przede mna " ze piekna brunetka z klasą , zwrocila uwage tylko na niego a od pobawil sie z nia i odszedl" mowil to na trzezwo bez uniesien i jakis zachwytow. ale pytanie: PO CO MI TO OPOWIADA, JAK MAM REAGOWAC (DOTĄD ZACHOWYWALAM SPOKOJ I NIE OKAZYWALAM ZLOSCI NA TE OPOWIADANIA O PIEKNYCH KOBIETACH ) proszę o jakies rady.. jak reagowac, czy cos mowic, czy nie poazujac pewnosc siebie? juz sama nie wiem...

Gość rozwiązania sa zawsze łatwe
spytaj się go po prostu, po co ci to mówi

Gość Anastazja1985
spokojnie powiedz po prostu ze cie nie interesuje jego przeszlosc odnosnie jego bylych

może zacznę od tego, że facet który opowiada, jak to się pobawił z inną i odszedł, jest bardzo mało inteligentny... że się do tego przyznaje :o myślę, że raz tylko bym powiedziała, że mnie jego byłe nie interesują, i to na samym początku zanim by zaczął swoje żałosne wynurzenia... ja się bardzo, ale to bardzo nie lubię powtarzać, więc jeśli by raz nie poskutkowało, powiedziałabym żeby 🖐️ i nie zawracał więcej gitary

Gość myślę ze to mówi na próbę
jak zareagujesz, z wyższych czy niższych pobudek, lubi jak jesteś zazdrosna. Najlepiej to zlewać.

Gość oto głos narodu
facet który "bawi się kobietą i ją zostawia" a do tego chwali się swoim podbojem zasługuje tylko nA wiadro ze szlamem i kopa w dupę. Bo faceci jego pokroju po prostu "pobawią się" i zostawią aby chwalić się swoim podbojem kolejnej naiwnej. Facet totalnie głupi i upośledzony...

ale ja zle to opisalam "poznal na imprezie nad morzem piekna brunetke- potanczyl z nia TYLKO POTANCZYL POBAWIL SIE POROZMAWIAL I NIC WIĘCEJ PODZIĘKOWAL I ODSZEDL KULTURALNIE" ale chodzi o jego opisy,ze piekna studentka z klasą ktora zwracala na wszystkich uwagę. ja nie potrafię wymyślic czegos podobnego, bo mi zwyczajnie glupio mowic "kochanie moj kolega nieziemsko przystojny zainteresowal sie tylko mna aja nie chcialam sie z nim nawet pobawic bo to czy tamto, albo ze mam swietnych przystojnych kolegow strongmanow" no nie potrafila bym bo wiedziala bym ze czuje sie On z tym zle.

uważam,że opowiada celowo by wzbudzić twoją zazdrość

jeśli z nią tylko potańczył :D to pewnie z niego gawędziarz chce na tobie zrobić wrażenie chce abyś była zazdrosna chociaż on chyba nie potrafi dać realnego powodu do zazdrości chce się w ten śmieszny sposób dowartościować

baron de- więc powiedz mi jak mam reagować na to? powiedziec mu ze to bez klasy czy moze nie reagowac i przekomazajac sie opowiadac o przystojnych kolegach. chciala bym wyjsc z twarzą z klasą a jednoczesnie pokazac ze mi to nie odpowiada...

kompleks małego siusiorka, więc nadrabia opowiadając pierdoły.... przy najbliższej okazji zakomunikuj mu jasno: "koleś, z tego co słyszę, to Ty chyba masz małe doświadczenie z kobietami... żadna CI wcześniej nie powiedziała, że o byłych dziewczynach się nie opowiada obecnej dziewczynie? i że jest to prostackie zachowanie?? mój były chłopak był na tyle dobrze wychowany, że o swoich byłych nie opowiadał... poopowiadać Ci o nim jeszcze więcej?" myślę, że na taką żaluzję wreszcie się przymknie

wyszlam z kąpieli- bardzo ale to bardzo spodobalo mi się to co napisalaś !!! myślę, że własnie tak konkretnie zareaguję. dziękuje za ten tekst i za tą mowę. to zrobi na nim wrażenie, gdyż generalnie jestem lagodna jak baranek i owieczka ;] moze sie przyzwyczail;]

możesz przywalić tak jak zaproponowała wyszłam :D możesz trochę to złagodzić ale kierunek słuszny natomiast nie bawiłbym się z nim w przekomarzanie, bo to go może nakręcić może uznać, że powinien jeszcze bardziej się popisywać powinnaś poważnie dać mu do zrozumienia, że to jest zachowanie niewłaściwe, niekulturalne i głupie może jak dostanie w łeb to sobie przemyśli

pocieszę Cię, że są gorsze rzeczy w związkach niż takie gawędziarstwo... w gruncie rzeczy pies, który dużo szczeka, nie gryzie... ja miałam takiego, co nie szczekał... ugryzł moją dobrą koleżankę.... która koniec końców nie była taką dobrą koleżanką, jak wcześniej sądziłam

wyszłam z kąpieli- twarda i madra babka z Ciebie, dzieki wielkie za radę. Postanowilam Cię posluchać i wdrożyć to w czyn gdy tylko powtorzy się podobna sytuacja a tak wogole, moze nawet delikatnie go sprowokuje do owych opowiastek :) jestem teraz bardzo ciekawa jaki bedzie efekt tego. kocham go ale faceta czasem trzeba przestawic do pionu

Gość tez jestem samotny
kurcze sweet a moze poprostu on czuje sie przy tobie max bezpiecznie i traktuje cie jak prawdziwego przyjaciela. inna sprawa ze moze troche nie pomyslal mowiac ci takie rzeczy. faceci to esteci. no i prawda jest ze do konca zycia beda zweacac uwage na ladne kobiety w swoim otoczeniu, bez wzgledu na to jak piekna jest ich wybranka. poprostu z reguly o tym nie mowia.

też jestem samotny- oczywiście tu rację muszę Ci przyznać, sam mi powiedział, że lubi ze mną rozmawiac o wszystkim i cieszy się z tego, ze moze porozmawiac ze mna na wszystkie tematy. jednak niech nie zapomina ze jestem jego kobietą - KOBIETĄ. to mnie musi doceniać, a resztę zatrzymywac dla siebie. sądzę, że poprostu muszę mu to wypersfadować z głowy... niestety.

i lepiej powiedz ze swjego męskiego punktu widzenia co powinnam zrobić. nie pdooba mi się to, ja mu nie opowiadam o innych osobach ktore wywarly na mnie wrazenie- GDYZ TO ON WYWIERA NA MNIE NAJWIEKSZE. moze ja na nim nie.moze kobiety ktore napotkał byly o niebo piekniejsze. nie wiem co mam sadzic.

Gość bulkowicz
rozwidź sie

dziękuję Wam bardzo kobietki. Napewno coś z tym zrobię. Pomogłyscie mi. Jestem bardzo wdzięczna. Dobrej nocy :*