Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMiki

Produkt roku w Vobis

Polecane posty

Gość MalaMiki

hey, widziałyście ten konkurs w vobis? jest plebiscyt w ktorym mozemy wybrac produkt roku i jesli trafimy w dziesiątkę, to jest szansa na wygranie tego sprzętu. mój misiek byłby szalenie ucieszony gdybym wygrala dla niego jakis komputerowy sprzet :) a sama chcialabym wygrac HP VIVIENNE TAM edition, piekny notebook

Gość lili_li
To załóż konto na vobisie i głosuj, tylko z recenzją trzeba się postarać, żeby wybić się ponad tłum. Dzięki za info, sama już wybrałam swoje propozycje na produkty roku, teraz pozostaje tylko czekać na wyniki. Zostały tylko 2 dni, więc radzę się śpieszyć jak ktoś chce wziąć udział.

Gość uzurpatores
Z chęcią bym coś wygrał, tylko co tu typować ? :) telefon to pewno HTC HD2, konsola XBOX, aparat Nikon D5000, najwięcej problemu mam z notebookiem i PC. Co typujecie?

Gość Frankenstein87
Kiedy będą wyniki?! Zagłosowałem w telefonach na HTC HD2! Według mnie to totalny pogromca wśród komórek w tym roku, choć duże szanse ma Xpress 5800. Cóż, zobaczymy :) Chciałbym wygrać!

Gość miyja
Powinny być na dniach!Nie mogę się doczekać :). Ja typowałam ps3 a nie xboxa :P, a z komputerów wzięłam zestaw z core i7. Vobis rozdaje dużo prezentów, wcześniej pamiętam była akcja, że rozdawali nagrody za pisanie recenzji.

Nie brałam udziału w tym konkursie/głosowaniu, ale za to kupiłam torbę na laptopa w vobisie i to okazyjnie za 99zł :D. Przez przypadek trafiłam na promocję dnia i jak widać trzeba obserwować tego typu rzeczy. A torba taka: http://www.vobis.pl/oferta/plecaki_i_torby_do_nb/torby/877300_torba_samsonite_shoulder_bag.aspx Stylowa, pojemna (mieści się nie tylko notebook, ale też akcesoria i dodatkowo ma przegrody na inne rzeczy, a tych nigdy za wiele :)) i wcale nie widać, że na laptopa!

Gość fajterofdis
etam, mam gdzies twoja torbe :P lepiej niech dadza jakies info kiedy beda wyniki, albo jeszcze lepiej niech milo mnie poinformuja na mejla, ze wygralem notebooka ;) dobreprogramy sa partnerem medialnym wiec jak cos to pewnie tam beda pisac na ten temat.