Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TheWindows..

Tak z czystej ciekawości..

Polecane posty

Czy laska w wieku 14 lat już prawie rok pije co weekend i pali fajki to może przez to mieć jakieś zaburzenia? Wczoraj sobie porównałam moją kumpele rok temu i dzisiaj i się trochę wystraszyłam. Brak koncentracji, zapomina co robiła wczoraj, albo co mówiła przed chwilą. Co prawda sporadycznie, ale kiedyś miała świetną pamięć. Poza tym jest okej i jest inteligentna. Ale nie miała takich akcji kiedyś.

Gość pewnie ze moze

Gość mądra indianka forume
alkohol jest dla starszych właśnie dlatego że w wieku nastu lat moze powodowac spustoszenia w organiżmie o wiele bardziej negatywne niż w przypaku osób po 20 roku zycia . Ale nikt nie powienien przesadzać z alko

za zadko pije ,i brak sexu, wiecej prochow mlody organizm chlonny jest

A idzie jakoś temu zaradzić? Nie wiem no... Coś typu 'cofnąć czas'. Zaprzestanie picia lub ograniczenie się pomoże wrócić pamięci do poprzedniego stanu? Powrót koncentracji itd.

Gość bo pic to trza umic
thewindows.....wlasnie takie pytania jak twoje swiadcza o twoim mlodym wieku...:( mozesz byc starsza duchem ale w glowie dalej zero!! bez urazy :D

Eee tam.. Alkohol nie jest moim hobby więc się pytam..:) Czyli zostają tabletki na koncentracje i pamięć. Cóż...

Gość bo pic to trza umic
no teraz to dalas czadu!! czyli niech ona pije dalej i tylko bierze te tabletki ,tak??? ona ma przestac pic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedyna odpowiedz!!!!!!!!!!