Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Funy honey

Czy para musi do siebie pasować z wygląu?

Polecane posty

Gość Funy honey

Ja mam 166 cm no jestem chuda 55kg mam czarne włosy do ramion wyraźnie pomalowane oczy zazwyczaj(kredka i tusz) chodzę w ciemnych ciuchach on ma 204 cm waży z 75 kg. ma blond włosy za ramiona i chodzi w jasnych ciuchach zazwyczaj(zielenie, niebieskie, czerwienie) czy pasujemy do siebie z wyglądu? Ja zauważyłam, że wszystkie pary w moim otoczeniu to się tak zgrywają do siebie z wyglądu. Tak jakby byli trochę podobni. A tu to nie bardzo.. Albo po prostu przesadzam:P

Gość A komu to osadzac
WTF?

Gość nie ma reguły

Gość puste serce i kiesznie ...
A co ma sobie zrobić facet cycki :P

on ma 204 cm waży z 75 kg. z was 2 chyba on jest bardziej chudy??:)

Gość Funy honey
No on to jest patyk :D Ale ma fajny brzuch. I w ogóle on to ma dobrze, bo je strasznie dużo a po nim tego nie widać. I z tego co wiem to zawsze był taki chudy. Ja tak dobrze nie mam:( ech A pytam bo coś mi ostatnio tak zaświtało jak kumpela oceniła jakąś parkę, że do siebie pasują. I tak zaczęłam porównywać,aż dotarłam do nas i coś mnie tknęło. No ale nie zerwę z nim przecież ... bez przesady. Kocham mojego chudzielca:) No może czasem mnie palce bolą jak chcę go na stojąco pocałować. hmm .. albo zacznę ćwiczyć balet i sobie baletki zafunduje, albo on dostanie na starość skrzywienie kręgosłupa. hehe

Jak się ma 204cm wzrostu to trzeba trochę zjeśc,żeby to wszytsko utrzymać przy życiu :] A często ludzi się dobierają na zasadzie przeciwieństw, wysocy faceci często nie lubią wysokich kobiet nie wiadomo dlaczego, mój ma 190cm wzrostu, a ja 165 i mu przeszkadza jak zakładam szpilki.. i czarnowłosy lubią blodnynki, a blodyni czarnulki...

Gość Funy honey
Nie lubię chodzić w szpilkach^^ No ale czasem trzeba. A glany się mnie trzymają najczęściej lub trampki. I ostatnio żartowałam, że sobie najlepiej krzesła przykleję do butów i będzie akurat. Heh

Gość Funy honey
Chociaż wiecie? Najbardziej mnie też wkurza, że jak dziecko wyglądam przy nim bo jestem dla niego za mała. No ja nie wiem co tacy ludzie mają w głowie jak takie coś mówią. Trochę tolerancji i kultury. :O No co ja poradzę, że on tak urósł. Nie zerwę z nim z takiego powodu, że jest wysoki. No bo co on poradzi. przecież sobie nie skróci nóg...

Gość Funy honey
Y .. miałam napisać, że mnie wkurza, jak ludzie mówią niektórzy, że jak dziecko przy nim wyglądam..:P

Gość Funy honey
śpicie?:D

Gość bo pic to trza umic
nie....

Gość Funy honey
a czymu?:)

Ale masz problemy, wysocy faceci są fajni ;] A ja wolę wyglądac przy moim jak dziecko niż jak jego mama. Tez już słyszałam, że wyglądam jak jego córka i wszyscy się cieszyliśmy.